Kirittäret ei jättänyt jossiteltavaa

22.5.2015

Kirittäret löi torstaina Vipattaret murskalukemin Jyväskylän Hippoksella pelatussa naisten superpesisottelussa.

Kotijoukkue oli molemmilla jaksoilla suorastaan ylivoimainen voittaen sekä ensimmäisen että toisen jakson juoksuin 9-0. Kolmostilanteet ottelussa menivät Kirittärille peräti 30-3. Jyväskyläläisten parhaana ottelussa palkittiin entistä seuraansa rajusti kurittanut Virpi Hukka.

Toista kauttaan Kirittärissä taituroiva Virpi löi upealla kakkospuolen puhkaisullaan kunnarin ja toi peräti seitsemän juoksua. Lisäksi hän keräsi 11 kärkilyöntipistettä 92 prosentin onnistumisprosentilla. Kakkospalkinnolla tasaisen vahvasta kotijoukkueesta palkittiin kuusi juoksua lyönyt Tiina Tolonen.

Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen oli pääosin tyytyväinen joukkueensa esitykseen. “Melko hyvin pystyttiin elämään tässä hetkessä ja keskittymään omaan tekemiseen. Peliin kuitenkin mahtui vielä epäkohtia, joita pitää pystyä parantamaan tulevia kovempia pelejä ajatellen. Tässä viikonvaihteessa keskitymme leiriviikonlopun yhteiseen harjoitteluun ja käymme myös läpi tiettyjen pelitilanteiden pelaamista palavereissa“, Nalle totesi pelin kriittisenä voitetun pelin jälkeenkin.

Seuraavat ottelunsa Kirittäret pelaa Etelä-Pohjanmaalla, kun vajaan viikon kuluttua keskiviikkona kohdataan SMJ Seinäjoella ja kesäkuun ensimmäisenä sunnuntaina tie vie Lapualle Virkiän vieraaksi. “Kausi on lähtenyt hyvin liikkeelle, täydet pisteet on napattu kolmesta pelistä. Mutta parantaa pitää ja peliä kehitetään koko ajan” , pelinjohtaja kertoo.

Kirittärien ja Vihdin välisessä ottelussa avattiin myös virallisesti Kirittärien ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Järvi-Suomen Piirin yhdessä toteuttama Heitä Hyvää – hyväntekeväisyyskampanja. Avausheittoja kampanjaan heittivät mm.pelinjohtaja Viljanen, Kirittärien puheenjohtaja Veikko Lahtinen ja jyväskyläläinen kunnallispoliitikko Kauko Tuupainen. Heitä Hyvää – kampanjan suojelijana toimii Europarlamentaarikko Henna Virkkunen. Kampanjaan voi tutustua sivuillamme ja siihen pääsee mukaan esimerkiksi Kirittärien kotiotteluiden tauoilla järjestettävissä pallonheittotapahtumissa. Seuraava Kirittärien kotiottelu pelataan Hippoksella keskiviikkona 3.6. jolloin vieraaksi saapuu Kankaanpään Maila.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue Myös

Otteluennakko su 09.08. Kirittäret – Tampere klo 17

Kirittärien otteluruuhka jatkuu yhden välipäivän jälkeen taas Hippoksella su 09.08. klo 17 Manse PP vastaan. Katso Harvian otteluennakosta Jutta Myllyniemen mietteet tulevaan peliin. Myös superpesis.fi huomioi sunnuntain huippupelin uutisessaan https://www.superpesis.fi/uutiset/kirittaret-on-kaivannut-kovia-peleja-ja-nyt-se-niita-saa-manse-pp-hippoksella-ja-ruudussa-sunnuntaina/

Lue lisää »

Vesa Rantanen jatkaa Kirittärissä

Vesa Rantanen jatkaa Kirittärien fysiikka- ja nopeusvalmentajana vuoden mittaisella sopimuksella. Myös Kirittärien ja @_jku_ välinen yhteistyö jatkuu. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Vesan panokseen urheilijoiden kehittämisessä ja on hienoa saada jatkaa

Lue lisää »