Kirittäret ansaitusti parempi kärkikamppailussa

– Superpesis, Yleinen

7.6.2015 Naisten superpesiksen kärkikamppailu päättyi sunnuntaina Raumalla jännittävien vaiheiden jälkeen Kirittärien vierasvoittoon jaksoin 2-0. Näin jyväskyläläiset vankistivat asemaansa kärjessä nousten Lukon ohi sarjataulukossa kahden pisteen turvin. Lisäksi Kirittäret on pelannut yhden ottelun raumalaisia vähemmän.Avausjaksolla molemmat joukkueet onnistuivat saattelemaan etenijän kolmospesälle viisi kertaa ja kotiutusyrityksistä onnistui vain yksi. Kirittärien Aino-Maija Haapamäki löi pallon vastustamattomasti väliin ja […]

7.6.2015

Naisten superpesiksen kärkikamppailu päättyi sunnuntaina Raumalla jännittävien vaiheiden jälkeen Kirittärien vierasvoittoon jaksoin 2-0. Näin jyväskyläläiset vankistivat asemaansa kärjessä nousten Lukon ohi sarjataulukossa kahden pisteen turvin. Lisäksi Kirittäret on pelannut yhden ottelun raumalaisia vähemmän.Avausjaksolla molemmat joukkueet onnistuivat saattelemaan etenijän kolmospesälle viisi kertaa ja kotiutusyrityksistä onnistui vain yksi. Kirittärien Aino-Maija Haapamäki löi pallon vastustamattomasti väliin ja tuolla juoksulla vierasjoukkue voitti jakson. Toisella jaksolla Kirittärien kolmostilanteiden määrä nousi lopulta yhteensä kolmeentoista ja Lukko jäi kymmeneen. Etenkin viimeisen vuoron rynnistyksessä kotijoukkue jäi Kirittärien kyydistä ja jaksovoitto vieraille juoksuin 4-1. Toisella jaksolla Kirittärien kotiutuksissa onnistuivat Aino-Kaisa Mantere kahdesti ja Tiina Tolonen sekä Viivi Kainlauri kerran. Lukon koko ottelun ainokainen juoksu tuli harhaheitolla.
”Pelasimme erittäin hyvää ulkopeliä ja etenkin Emma Nieminen sekä Kira Andersson pitää nostaa esiin hyvän syvyyspelaamisen johdosta. Lisäksi tiukassa paikassa taas kerran pystyimme rutistamaan tarvittavat pinnat ja ansaitsimme todellakin voittomme. Tärkeä vierasvoitto ja vieläpä täydet kolme pinnaa hyvästä vastustajasta lämmittävät aina” , Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen totesi pelin päätyttyä.
Kirittärien parhaina ottelussa palkittiin Emma Nieminen ja Marjukka Urpelainen. Alkavalla viikolla Kirittärien ohjelmassa on kaksi kovaa kotiottelua, kun Hippokselle saapuvat vieraiksi keskiviikkona Mansen Räpsä ja sunnuntaina Pesäkarhut Porista.