Kirittäret kärkikamppailuun Raumalle

 – Superpesis, Yleinen

7.6.2015 Naisten superpesiksen kärkikamppailu pelataan sunnuntaina Raumalla, kun Kirittäret matkaa Lukon vieraaksi.Kotijoukkue on pisteen Kirittäriä edellä sarjataulukossa, joskin yhden ottelun enemmän pelanneena. Odotettavissa on tasainen vääntö sarjapisteistä ja myös asetelmista syksyä ajatellen.”Molemmat ovat hyviä joukkueita, joten huippupeli on tulossa. Lähdetään pelaamaan hyvää ulkopeliä ja monipuolista sisäpeliä, niin kyllä me pärjätään”, sanoo Virpi Hukka Kirittäristä.Pelinjohtaja Nalle […]

7.6.2015

Naisten superpesiksen kärkikamppailu pelataan sunnuntaina Raumalla, kun Kirittäret matkaa Lukon vieraaksi.Kotijoukkue on pisteen Kirittäriä edellä sarjataulukossa, joskin yhden ottelun enemmän pelanneena. Odotettavissa on tasainen vääntö sarjapisteistä ja myös asetelmista syksyä ajatellen.”Molemmat ovat hyviä joukkueita, joten huippupeli on tulossa. Lähdetään pelaamaan hyvää ulkopeliä ja monipuolista sisäpeliä, niin kyllä me pärjätään”, sanoo Virpi Hukka Kirittäristä.
Pelinjohtaja Nalle Viljanen odottaa myös mielenkiinnolla illan ottelua. ”Ensimmäinen kerta tällä kaudella myös talvi mukaanlukien kun pelataan Raumaa vastaan. Mutta se mitä nauhoilta on katsottu, niin eiköhän heidänkin kentästään paikat ratkaista löydy. Hyvin pitää pelata kuitenkin sekä sisällä että ulkona”, Nalle tuumii.
Viimeaikaisia uutisia