Kirittäret palasi voittojen tielle, KaMa kaatui kotiutuskisassa

 – Superpesis, Yleinen

4.6.2015 Kankaanpään Maila osoitti olevansa juuri niin hyvä joukkue kuin siitä on puhuttu pesispiireissä pitkin talvea ja kevättä. Kirittäret joutui tekemään täyden päivätyön voiton saavuttamiseksi ja lopulta kotivoitto tulikin Hippoksella vasta kotiutuskisan jälkeen. Kirittärille siis kaksi pistettä ja sarjanousija KaMalle piste matkaan.Avausjaksolla joukkueet pelasivat vaikeissa olosuhteissa erittäin tiivistä ulkopeliä ja kuudesta kolmostilanteestaan vierasjoukkue onnistui kotiuttamaan […]

4.6.2015

Kankaanpään Maila osoitti olevansa juuri niin hyvä joukkue kuin siitä on puhuttu pesispiireissä pitkin talvea ja kevättä. Kirittäret joutui tekemään täyden päivätyön voiton saavuttamiseksi ja lopulta kotivoitto tulikin Hippoksella vasta kotiutuskisan jälkeen. Kirittärille siis kaksi pistettä ja sarjanousija KaMalle piste matkaan.Avausjaksolla joukkueet pelasivat vaikeissa olosuhteissa erittäin tiivistä ulkopeliä ja kuudesta kolmostilanteestaan vierasjoukkue onnistui kotiuttamaan kahdesti. Kirittärillä kolmostilanteita oli yhtä paljon, mutta kotiutuksessa onnistui ainoastaan Marjukka Urpelainen. Näin ottelun ensimmäinen jakso siis KaMalle juoksuin 1-2. Etenkin Kankaanpään ykköspalkinnon saanut Emilia Itävalo oli ulkopelissä vahvassa vireessä, myös sisäpelissä hän oli hyvä pelaten koko ottelun täysin virheettömästi.Toiselle jaksolle saapui sisuuntunut ja lyöntiratkaisujaan tarkentanut kotijoukkue. Kirittärien kakkospalkinnolla palkittu Mira Kolehmainen kuritti kasvattajaseuraansa heti jakson ensimmäisellä lyönnillä tykittämällä läpi kakkospuolelta kunnarin arvoisesti. Muutoinkin sisäpeli alkoi aueta koko joukkueelta ja ykköspalkittu Emma Nieminen ratkaisi jakson lopullisesti niinikään kakkospuolen kunnarilla. Toinen jakso lopulta selvästi Kirittärille juoksuin 9-2.

Supervuoro pelattiin ilman juoksuja, hieman lähempänä ratkaisua oli kuitenkin vierasjoukkue. Ilman Kirittärien kolmospolttaja Urpelaisen huikeaa ulkopelisuoritusta, olisi lisäpiste saattanutkin matkata Pohjois-Satakuntaan.

Kotiutuskilpailussa Kirittäret ei antanut Kamattarille juurikaan mahdollisuuksia, erittäin vakuuttavan lyöntipelin ansiosta se teki aloittavalla peräti kolme juoksua. Lukemat 3-2 valehtelevat kotarin luonnetta, sillä Kankaanpään molemmat juoksut tulivat Kirittärien ulkokentän vetäydyttyä vain estämään läpilyöntejä kahden viimeisen KaMan lyöjän lyödessä.

Vähän on kaksijakoiset fiilikset. Avausjaksolla emme onnistuneet lyöntien laadussa niin kuin oli suunniteltu, mutta toisella jaksolla olimme hyviä. Samalla on kuitenkin myönnettävä, että Kankaanpää oli todella hyvä ja jopa lähempänä voittoa supervuorossa. Mutta osoitimme vahvuutemme kestämällä heidän painostuksensa silloin ja lyömällä tylyin ratkaisuin kotiutuskisassa kolme juoksua”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen tuumaili pelin jälkeen.
Tulevana sunnuntaina Kirittäret matkustaa sarjan kärkikamppailuun Raumalle. Lukko nousi keskiviikkona Kirittärien ohi pisteellä, joskin sillä on yksi ottelu enemmän pelattuna. Pelinjohtaja Viljanen odottaa huippuottelua mielenkiinnolla. ”Kova matsi on luvassa, tasaisempaan tekemiseen pitää pystyä kuin nyt on pari viimeisintä peliä ollut. Ja paremmin pitää pelata, hyvä joukkue on vastassa. Aletaan hiljalleen valmistautua huolellisesti Rauman kaatamiseen”, Viljanen toteaa.Nallen videohaastattelu

Viimeaikaisia uutisia