Kauden ensimmäistä vierasvoittoa metsästämään

22.5.2018

Kempeleen Kiri – Kirittäret keskiviikkona 23.5. klo 18:00.

Kirittäret matkaa keskiviikkona kauden toiseen vierasotteluun, kohteena Kempeleen sininen laguuni ja Koukkupaja-areena. Otteluun lähdettäessä alla on kaksi kotivoittoa, mutta vieraissa voittotili on vielä avaamatta. Kirittärien ainoa tähän mennessä pelattu vieraspeli päättyi sarja-avauksessa Porissa niukkaan tappioon.


– Erittäin tärkeä asia tässä Kempele-ottelussa on kaaripelin onnistuminen. Kotijoukkueen lukkari Linda Kukkohovi on hyvä lautasen äärellä, jos me emme ole oikeasti asialla. Pidimme perjantaisen Seinäjoki-voiton jälkeen leiriviikonloppua lauantaina ja sunnuntaina, yhtenä painopistealueena oli nimenomaan kaaripelin parantaminen. Joukkueemme on terve ja pääsemme hyvästä tilanteesta keskiviikon peliin, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen kertoo. 
 

Pesis- ja Kirittäretfaneja hemmotellaan, sillä keskiviikon vierasottelua Kempeleessä voi seurata Ruutu+ Fanikameran lisäksi myös suorana lähetyksenä VeikkausTV:stä.
 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue Myös

Otteluennakko su 09.08. Kirittäret – Tampere klo 17

Kirittärien otteluruuhka jatkuu yhden välipäivän jälkeen taas Hippoksella su 09.08. klo 17 Manse PP vastaan. Katso Harvian otteluennakosta Jutta Myllyniemen mietteet tulevaan peliin. Myös superpesis.fi huomioi sunnuntain huippupelin uutisessaan https://www.superpesis.fi/uutiset/kirittaret-on-kaivannut-kovia-peleja-ja-nyt-se-niita-saa-manse-pp-hippoksella-ja-ruudussa-sunnuntaina/

Lue lisää »