fbpx

Harvia jatkaa Kirittärien pääyhteistyökumppanina

Kirittärien ja Harvian yhteistyö jatkuu myös kaudella 2021. Hiljattain solmitun jatkosopimuksen myötä Harvia on edelleen yksi Kirittärien merkittävimmistä pääyhteistyökumppaneista.

”Kirittärien ja Harvian välinen yhteistyö on pitkäaikaista ja se on kestänyt jo yli 20 vuotta. Alusta asti Harvia on ollut todella merkittävällä tavalla tekemässä yhteistyötä kanssamme. Viime vuosina olemme pyrkineet kehittämään ja syventämään yhteistyön muotoja tämän ajan vaatimusten ja mahdollisuuksien mukaisesti. On hienoa huomata kuinka Harvian kaltainen globaali toimija ja menestyjä on kiinnostunut ja halukas jatkamaan ja myös innovatiivisesti kehittämään yhteistyötämme. Meille Harvia pääyhteistyökumppanina on myös taloudellisesti tärkeä selkäranka, kun rakennamme tulevaisuutta. Iso kiitos yhteistyön jatkamisesta Harvialaiset”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kiittelee.

Harvia toimii otteluisäntänä tänään klo 17.00 alkavassa Kirittärien ja Rauman Feran välisessä ensimmäisessä puolivälieräottelussa.

#yhdessähuipulla2020 #harvia #kumppanuus

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue Myös

Pesäpalloliitto siirtää 2021 talvikauden aloitusta

Alkuperäisen ohjelman mukaisia Halli-SM-otteluita ei pelata, vaan Pesäpalloliitto tavoittelee miesten ja naisten osalta tiiviimpää kokonaisuutta pelattavaksi maalis-huhtikuussa. Myös tammikuussa Poriin suunniteltu Tammi-cup siirtyy, Pesäkarhujen tiedotteen mukaan turnaus pelataan 2022.

Lue lisää »