Harjoitteluun pieniä muutoksia

27.4.2020 

Kirittäret on harjoitellut viimeiset kuusi viikkoa täysin omatoimisesti ja yksin valmennustiimin tekemien ohjelmien mukaan. Poikkeustilanteen aikana myös voimaharjoitteluun on tehty poikkeavia käytäntöjä, kun emme ole käyttäneet harjoituspaikkoina yleisiä kuntosaleja. Lajiharjoittelusta olemme luopuneet toistaiseksi täysin.

Nyt olemme käyneet keskusteluja lääkäreiden kanssa ja saaneet heiltä asiantuntijoina puoltavat lausunnot sille, että voimme tehdä pieniä käytännön tarkennuksia harjoitteluun. Olemme saaneet luvan siihen, että voimaharjoittelussa voimme siirtyä käyttämään kuntosaleja.

Noudatamme edelleen valtiovallan antamia kokoontumisohjeistuksia eli harjoittelu tapahtuu yksin tai pareittain. Lajiharjoitteluun palaamme sitten, kun maamme hallitus mahdollisesti purkaa rajoituksia ja sallii ryhmien koon olevan tämänhetkistä käytäntöä suuremman.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue Myös

Vesa Rantanen jatkaa Kirittärissä

Vesa Rantanen jatkaa Kirittärien fysiikka- ja nopeusvalmentajana vuoden mittaisella sopimuksella. Myös Kirittärien ja @_jku_ välinen yhteistyö jatkuu. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Vesan panokseen urheilijoiden kehittämisessä ja on hienoa saada jatkaa

Lue lisää »