Hanki Kirittäret-linnunpönttö, tuet Kirittärien toimintaa

 – Superpesis, Yleinen

28.4.2020  Voit nyt tukea Kirittärien toimintaa tilaamalla Kolo Designin Kirittäret-linnunpöntön. Se toimitetaan turvallisesti suoraan omaan postilaatikkoosi, joten tilaa nyt itsellesi, sukulaisellesi tai ystävällesi! Nyt on lähes kaikki urheilu Suomessa pysähtynyt. Tapahtumien, sarjojen ja otteluiden peruuntuminen on ajanut muutenkin tiukoilla budjeteilla toimivat urheiluseurat ahdinkoon. Linnunpöntön hinta on toimituskuluineen 35 €. Nyt siis kaikki joukolla tukemaan Kirittäriä, […]

28.4.2020 

Voit nyt tukea Kirittärien toimintaa tilaamalla Kolo Designin Kirittäret-linnunpöntön. Se toimitetaan turvallisesti suoraan omaan postilaatikkoosi, joten tilaa nyt itsellesi, sukulaisellesi tai ystävällesi!

Nyt on lähes kaikki urheilu Suomessa pysähtynyt. Tapahtumien, sarjojen ja otteluiden peruuntuminen on ajanut muutenkin tiukoilla budjeteilla toimivat urheiluseurat ahdinkoon.

Linnunpöntön hinta on toimituskuluineen 35 €. Nyt siis kaikki joukolla tukemaan Kirittäriä, samalla myös tuet suomalaista työtä ja luontoa!

Kaikkien tukemiseen osallistuneiden kesken arvotaan myös kausikortti kaudelle 2021. Tilaa osoitteesta: www.kolodesign.fi/linnunpntt-kirittret-p-148.html

Lisätietoja tarvittaessa:
Kirittäret/ Pete Kaijansinkko gsm 0440540977

Viimeaikaisia uutisia