Harjoitteluun pieniä muutoksia

 – B-tytöt, Superpesis, Yleinen

27.4.2020  Kirittäret on harjoitellut viimeiset kuusi viikkoa täysin omatoimisesti ja yksin valmennustiimin tekemien ohjelmien mukaan. Poikkeustilanteen aikana myös voimaharjoitteluun on tehty poikkeavia käytäntöjä, kun emme ole käyttäneet harjoituspaikkoina yleisiä kuntosaleja. Lajiharjoittelusta olemme luopuneet toistaiseksi täysin. Nyt olemme käyneet keskusteluja lääkäreiden kanssa ja saaneet heiltä asiantuntijoina puoltavat lausunnot sille, että voimme tehdä pieniä käytännön tarkennuksia harjoitteluun. […]

27.4.2020 

Kirittäret on harjoitellut viimeiset kuusi viikkoa täysin omatoimisesti ja yksin valmennustiimin tekemien ohjelmien mukaan. Poikkeustilanteen aikana myös voimaharjoitteluun on tehty poikkeavia käytäntöjä, kun emme ole käyttäneet harjoituspaikkoina yleisiä kuntosaleja. Lajiharjoittelusta olemme luopuneet toistaiseksi täysin.

Nyt olemme käyneet keskusteluja lääkäreiden kanssa ja saaneet heiltä asiantuntijoina puoltavat lausunnot sille, että voimme tehdä pieniä käytännön tarkennuksia harjoitteluun. Olemme saaneet luvan siihen, että voimaharjoittelussa voimme siirtyä käyttämään kuntosaleja.

Noudatamme edelleen valtiovallan antamia kokoontumisohjeistuksia eli harjoittelu tapahtuu yksin tai pareittain. Lajiharjoitteluun palaamme sitten, kun maamme hallitus mahdollisesti purkaa rajoituksia ja sallii ryhmien koon olevan tämänhetkistä käytäntöä suuremman.

Viimeaikaisia uutisia