fbpx

Suomensarja 2.välierä

Su
14.08.
16:00

VS

Liput 15€/10€ VIP 45€

B-tytöt 2. välierä

to
08.09.
16:30

VS

Liput 5€

Superpesis 4. finaali

Su
18.09.
14:00

Kirittaret_orange.png

VS

Liput 20€/15€ VIP 45€

Seuraavat kotiottelut

Kirittäret Twitterissä

Naisten Superpesis Twitterissä

Kirittäret Instagramissa

Kirittäret paransi pari napsua Tammi Cupista

Kirittäret haki pelituntumaa pitkältä kentältä lauantaina 28.01.2023 harjoitusturnauksessa Ruonalan urheiluhallissa Kotkassa.

Pelinjohtaja Mattias Kitolan summaus matseista:

– Päällimmäisenä on positiivinen fiilis. Tavoite oli parantaa napsun verran parin viikon takaisesta Porin turnauksesta, mutta saatoimme parantaa parikin napsua. Jäi rauhallinen fiilis, että meillä oli koko ajan homma hyppysissä ja vuoroparit olivat stabiileja. Meillä oli vähän huonoja vuoroja ja 3-tilanteita saatiin luotua lähes jatkuvasti. Kotiutuksissa oltiin myös parempia kuin Porissa.

– Myös ulkopelistä jäi hyvä kuva. Emme ole pystyneet tekemään ainuttakaan sisätreeniä pitkällä kentällä, joten siihen nähden pelaamme jo nyt aika hyvää ulkopeliä. Edelliseen turnaukseen verrattuna kolme pelaajaa vaihtui keskeisiltä paikoilta ja pelaamme edelleen hyvää ulkopeliä alusta asti, niin kyllä se meille kesää ajatellen sitä kivijalkaa tekee. Meillä on paljon uusia nuoria pelaajia ulkopelissä ja kun ulkopelin taso on jo näin korkea, niin se kertoo, että siinä on onnistuttu. Toki hyvä lukkarihan siinä kapellimestarina toimii.

– Nollatilanteessa saimme tänään hyvinkin aktiivisia ratkaisuja hyvillä haastoilla ja röyhkeästi. Veikkaan, että Kati Tanhua ja Viivi Partanen aika lähellä 100 %:sti purkivat nollaa. Kun saamme nollan rikki tuolla tasolla, niin vaihto-osaaminen tulee sen jälkeen. Esimerkiksi Salmelan Ronjaa peluutettiin toisessa pelissä Karttusen Venlan edessä samassa roolissa kuin Susanne Ojaniemeä viime kaudella eli vaihtajajokerina. Hän oli erinomainen ja löi myös yhden pallon läpi verkkoon, mikä olisi ollut kesällä 1+2.

Kuva: Arska Kekki
#tunteenpaloja #mestareidenmatkassa #jyväskylä #liikuntapääkaupunki
...

454 0

Päivän toisen pelin lukemat 0-1 (1-1, 1-4) ja kotarit Kirittärille 1-3 🔥 Tästä on hyvä jatkaa kohti Halli-SM alkuturnausta!

#mestarienmatkassa #tunteenpaloja #jyväskylä #liikuntapääkaupunki #pesis
...

343 0

Ja taas mennään! 💥 Kokoonpano päivän toiseen otteluun.

#mestarienmatkassa #tunteenpaloja #jyväskylä #liikuntapääkaupunki #pesis
...

297 0

Päivän ensimmäisestä ottelusta jaksovoitot tasan 1-1 (1-0, 1-3) ⚾️

17:30 pallo uudestaan ilmaan @hpnaiset vastaan!

#mestarienmatkassa #tunteenpaloja #jyväskylä #liikuntapääkaupunki #pesis
...

394 3

Pääyhteistyökumppanit:

Parhaita pelaajia palkitsevat:

#mestareidenmatkassa