SMJ kaatoi Kirittäret puhtaasti

 – Otteluraportit, Superpesis

SMJ tyrmäsi Kirittäret heti ensimmäisen jakson alussa eikä joukkue siitä enää toipunut.

Vieraspelit Seinäjoelle eivät ole olleet Kirittärille helppoja viime vuosina ja tämä linja jatkui myös kesäisessä toukokuun kelissä myös vuonn 2024. Kotijoukkue tyrmäsi Kirittäret heti ensimmäisen aloittavalla vuorolla, ensin pienellä ulkopelin avustuksella 1-0 ja perään kovassa lyöntivireessä jälleen oleva Aino-Kaisa Mantere (1+6/2) löi kakkosrajasta maisemaan. Viiden ensimmäisen lyöjän jälkeen taululla oli jo 5-0 eikä paloista tietoakaan. Tästä ei Kirittäret enää toipunut, vaan jakso Seinäjoelle 10-2.

Toisella jaksolla ei samalla tavalla päästetty Jussittaria karkuun, mutta Manteretta ei oikein saatu edelleenkään silti kiinni. Toisen jakson loppulukemat 3-0 heitettiin harhalla, eikä ottelusta kotimatkalle pisteitä eikä juuri mainesanojakaan.

Kirittäret pelaa varsin tiivistä peliviikkoa, kun jo perjantaina 24.05.2024 joukkue matkaa Pöytyän vieraaksi. Kolme pelin rypistys viiden päivän aikana päättyy Hippokselle sunnuntaina 26.05.2024 klo 17 alkavaan peliin, kun vieraaksi saapuu Haminan Palloilijat.

Ottelun palkitut

IRonja SalmelaPelaajakortti
IIViivi Partanen Pelaajakortti

Tilastot: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/84298

#kirittäret #liikuntapääkaupunki #pesis #allinoranssi #otteluraportti #jyväskylä

Lue myös