Kirittärien oma kasvatti Iida Pajunen 2v jatkosopimukseen

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Pajunen jatkaa Kirittärissä jatkosopimuksen myötä myös kaudet 2025 ja 2026.

”Hyvillä fiiliksillä jatkan täällä myös seuraavat kaksi kautta. Itsellä on kova halu kehittyä pelaajana ja täällä sille on hyvät mahdollisuudet. Innolla odotan mitä tulevat kaudet tuo tullessaan”, kommentoi Iida Pajunen sopimustaan.

Pelinjohtaja Mattias Kitolan mietteet on myös tyytyväiset: ”Oman kasvatin vuoro on astua estradille. Aika vahva tunne on, että Iida on paras nuori koppari sitten Töyrylän, joka tähän sarjaan on tullut, niin on herkullista liittää nämä kaksi pelaajaa yhteen. Tässä itse kun tulee penkkiurheiltua ja näin NFL-varaustilaisuuden kynnyksellä tykätään käyttää termiä ”pro-ready” niin minusta tuo termi kuvaa Iidaa aika kivasti, että kaikkineen on varsin valmis hyppäämään Superpesikseen. Ominaisuudet ovat ihan huippuluokkaa ja nuoresta naisesta löytyy aika kivasti luonnetta sekä sellaista sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä. Varmaan jotkut oppirahat tulee jokaisen maksaa, mutta tulee nopeasti kasvamaan tämän sarjan vakiokasvoksi ja on innostavaa, että seuraavat lähivuodet ainakin löytyy Hippoksen takakentältä.”

”Omien kasvattien nouseminen Kirittärien kokoonpanoon on hienoa, joten seuran näkökulmasta tämä on upea juttu. Kahden vuoden jatkosopimus antaa hyvän mahdollisuuden Iidalle kehittyä ja kasvaa tulevaisuuden huippupelaajaksi”, seurajohtaja Laura Nuutinen kommentoi Iidan jatkosopimusta.

Iida Pajunen

#liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret #itälänsi #jatkosopimus #iidapajunen

Lue myös
Tiedote