Viivi Partanen jatkaa Kirittärissä myös kaudella 2025

 – Pelaajasopimukset, Superpesis

Kirittärien huippunopea kärkietenijä ja kovakätinen ulkopelaaja teki tärkeän jatkosopimuksen.

”Viime kaudesta jäi paljon hampaankoloon ja tälle kaudelle meillä on kasattu nuori ja motivoitunut porukka. Halu kehittyä on kova ja koen, että Kirittärissä sitä edistää valmentajat sekä ympärillä olevat ihmiset korkealla vaatimustasollaan”, kertoo Viivi Partanen tunnelmistaan.

”Pum. Viime vuonna Itä-Länsi -valinnan yhteydessä muistan, että mediassa käytiin keskustelua Viivin merkityksestä omalle joukkueelleen ja siinä kyllä varmasti osuttiin ihan naulan kantaan. Viivi on meille arvokas pelaaja kentällä ja arvokas persoona kentän ulkopuolella. Huippua siellä on ja sitä on jo näytetty. Nyt on mukava seurata miten perusrutiinitaso kasvaa päivä päivältä korkeammaksi ja pikkuhiljaa aletaan tunnustella myös tukevasti sitä omaa jalansijaa sieltä pukukopista. Sellaisen etenemisen ja kentällemenon röyhkeyden malliesimerkki yhdistettynä aivan poikkeukselliseen ulkopelitehokkuuteen. B-tytöistä asti tässä kuljettu tätä matkaa niin henkilökohtaisella tasolla lämmittää kovasti mieltä”, kuvaa pelinjohtaja Mattias Kitola ajatuksiaan Partasen jatkosopimuksesta.

Seurajohtaja Laura Nuutinen on sopimukseen tyytyväinen: ”Tulevaisuuden kannalta tämä on Kirittärille äärimmäisen tärkeä jatkosopimus. Viivin kehittymistä Suomen kärkietenijöiden huipulle on ollut hienoa seurata. Viivin asenne pelaamiseen ja tahto kehittyä on asioita, joita arvostan todella paljon.”

Viivi Partanen

  • Naisten Superpesis 65 ottelua, 71 tuotua, lyödyt 3+7
  • 2023 runkosarjassa kentällemenot 69,7%
  • Ulkopelipaikka: etukenttä/polttolinja
  • Yksi Itä-Länsi-valinta (2023)
  • 2 kultaa, 1 hopea
  • Alkamassa viides kausi Kirittärissä
  • Viivi Partasen pelaajakortti Pesistuloksissa: https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/9843#tab:1

#liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret #itälänsi

Lue myös
Uutinen