Kirittärille tärkeä jatkosopimus Tinja Töyrylän kanssa

 – Pelaajasopimukset, Superpesis

Jyväskylän Kirittäret teki tärkeän kauden 2025 kattavan jatkosopimuksen Suomen parhaimpiin superpesispelaajiin kuuluvan Tinja Töyrylän kanssa.

”Viime kausi loppui haluttua aikaisemmin ja syksyllä joukkueeseen tuli aika paljon muutoksia. Käytiin syitä huolella läpi ja otettiin opit talteen. Uudistuneessa joukkueessa on kova halu kehittyä ja olla parempia ja koen, että valmennus on myös Suomen parasta. Uskon, että täällä on parhaat mahdollisuudet kehittyä pelaajana, mikä teki päätöksestä luontevaa ja odotan innolla tulevaa kautta”, kertoo Tinja Töyrylä tunnelmistaan.

Pelinjohtaja Mattias Kitola on myös mielissään jatkosopimuksesta: ”Todella tärkeä ja iso jatkosopimus tässä kohdassa kalenterivuotta. Tintin kanssa tässä on hyvä putki muutaman vuoden ollut, että vähän tuntuu että päästy aina jatkamaan siitä mihin on jääty. Tällä hetkellä kuitenkin on selvää että puhutaan yhdestä sarjan parhaista koppareista, yhdestä sarjan parhaista numerolla kotiuttavista ja näin ollen yhdestä sarjan parhaista pelaajista. Tähän kun lisätään henkinen kasvu ja sellainen jalansija ja vastuu mikä pukukopin sisältä on otettu, sekä se oma vaatimustaso ja valtava henkilökohtainen työmäärä ja asenne omaan tekemiseen, niin saadaan erinomainen johtaja ja esimerkinnäyttäjä tälle joukkueelle. Ikä vähän vielä hämää, kuitenkin aika kokenut tekijä tähän sarjaan. Vielä ei olla siellä mihin potentiaali antaa myöden, paukkuja löytyy.”

Seuran kannalta Tinjan jatkosopimus on äärimmäisen tärkeä. ”Olen mielissäni siitä, että Tinjan kanssa käydyt keskustelut johtivat sopimuksen allekirjoittamiseen jo tässä vaiheessa vuotta. Tinja on joukkueen avainpelaajia niin sisä- kuin ulkopelissäkin ja uskon että tämä on meidän faneillemmekin mieluinen uutinen”, Kirittärien seurajohtaja Laura Nuutinen toteaa.

Tinja Töyrylä

Tinja Töyrylän ja Kirittärien talvikausi jatkuu viikonloppuna 23-24.03.2024 Talvisuperin mitalipeleillä Seinäjoella. Lauantain välierässä vastaan asettuu toisen lohkon voittaja MansePP ja sunnuntaina vuorossa on pronssiottelu tai loppuottelu. Talvisuperin lopputurnauksen otteluita voi seurata tuttuun tapaan Ruutu-palvelusta.
Välierä La 23.03.2024 klo 14 MansePP – Kirittäret https://www.pesistulokset.fi/ottelut/83810
Su 24.03.2024 pronssiottelu klo 12.00 / loppuottelu klo 15.30

#liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret #itälänsi #jatkosopimus #tintti

Lue myös
UutinenUutinen