Kirittäret 2024 Talvisuperin lopputurnaukseen

 – Superpesis, Yleinen

Kirittäret pelaa su 17.03.2024 klo 16 Talvisuperin alkusarjan viimeisen ottelun Lapuaa vastaan, mutta paikka neljän parhaan joukkoon on jo varma.

”Mukava toki yhden välivuoden jälkeen päästä lopputurnaukseen pelaamaan. Talvi saa siinä hyvän loppuhuipennuksen ennen etelän leiriä. Alkusarjassa on vielä Lapua jäljellä ja sitten lopputurnauksessa kaksi kärkijoukkuetta tulee vastaan. Kyllä tuossa on meille kolme todella hyvää ja tärkeää peliä. Tuntuu, että me on aika kiva opinpolku saatu jo ensimmäisestä neljästä pelistä ja nämä kolme seuraavaa eivät varmasti sille tee poikkeusta. Näin me ollaan keväällä jo aika montaa kokemusta rikkaampia. Kyllähän etenkin ulkopelissä meillä kaikkia paikkoja ei ole vielä lyöty lukkoon, joten lopputurnaus tarjoaa meheviä näytönpaikkoja”, Kirittärien pelinjohtaja Mattias Kitola miettii.

Kirittärien kapteeni Venla Karttunen on myös hyvillään: ”Hienoa, että saatiin varmistettua lopputurnauspaikka jo ennen viimeistä ottelua. Nyt päästään joukkueena pelaamaan kovia otteluita, ensin panoksettomasti Virkiää vastaan ja sitten lopputurnauksessa pelaamaan mitaleista. Tämä on meille hieno mahdollisuus mitata tasoamme ja haastaa itseämme kovissa otteluissa.”

Kirittäret on A-lohkon kakkonen riippumatta viimeisen alkusarjaottelun tuloksesta Lapuaa vastaan. Kirittäret kohtaa Talvisuperin lopputurnauksen välierässä B-lohkon voittajan eli varsin todennäköisesti MansePP:n. Toisessa välierässä pelaavat A-lohkon voittava Lapuan Virkiä ja Rauman Fera tai Porin Pesäkarhut.

Lopputurnaus pelataan Seinäjoki Areenassa la-su 23-24.03.2024, otteluiden alkamisajat tarkentuvat myöhemmin. Lauantaina pelataan välierät ja sunnuntaina pronssi- ja loppuottelu. Kaikkia Talvisuperin otteluita voi seurata myös kotisohvalta Ruutu-palvelun kautta.

17.03.2024 klo 16 Kirittäret – Lapua (Lapualla) https://www.pesistulokset.fi/ottelut/83788

23-24.03.2024 lopputurnauksen koostesivu: https://www.pesistulokset.fi/taulukot#series-filter:1–108-1300-2–

#liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret #itälänsi

Viimeaikaisia uutisia
TiedoteUutinen