Lapua parempi 3. puolivälierässä

 – Otteluraportit, Superpesis

Lapua sysäsi 3. puolivälieräpelin voiton myötä Kirittäret selkä seinää vasten tiistain neljänteen otteluun.

Lapua pelasi koko ottelun Kirittäriä vähemmillä virheillä ja ansaitsi sitä kautta voittonsa 0-1 (1-4, 4-4). Kirittäret heräsi otteluun aivan viimeisillä hetkillä vasta toisen jakson viimeisen tasoittavalla, mutta se oli liian vähän liian myöhään. Kirittärillä oli ottelussa paljon onnistumisia, mutta vastaavasti myös hieman tavallista enemmän virheitäkin. Viikonlopun molemmat ottelut kääntyivät näin Lapualle niukasti 1-0, vaikka molemmissa otteluissa Kirittärilläkin oli omat saumansa.

Lähes täysi Hippoksen katsomo (1 502 katsojaa) eli hienosti ottelussa mukana ja kannusti Kirittäriä äänekkäästi, Kirittäret kiittää!

Pelinjohtaja Mattias Kitolan katseet kääntyivät ottelun jälkeen jo seuraavaan otteluun Lapualla tiistaina 22.08.2023 klo 17:30

– Parannettiin hieman toisesta puolivälieräpelistä, mutta kyllä petrattavaa vielä jäi. Tiistaina mitellään jälleen uudestaan.

Tiukat tilanteet eivät ole Kirittärille vieraita, Faneilla on varmasti edelleen hyvässä muistissa 2020 äärimmäisen tiukka välierätaisto Mansea vastaan, kun Kirittäret taisteli otteluvoitoista 0-2 itsensä vielä finaaliin voitoin 3-2. Nyt jos koskan Joukkue tarvitsee kaikkien Fanien kannustusta!

Puolivälierät jatkuvat siis tiiviillä tahdilla jo tiistaina ja tarvittaessa 5. ottelu torstaina 24.08.2023 klo 17:30 Hippoksella. Kirittäret pyrkii järjestämään tiistain vieraspeliin Lapualle Fanibussin, ilmoittautumiset neittilomakkeelle https://forms.office.com/e/NjcCwN4Zsc
Kuljetuksen hinta on 30e ja matka toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 30.

Harvian Jälkilöylyt

Ottelun lehdistötilaisuus

Tilastot: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/76410

Palkitut

I, L&T Kierrätyksen KirittäjäJutta Myllyniemi
IIViivi Partanen
Ottelun SohwitarLaura Toikkanen

Otteluraportin tarjoaa

#mestareidenmatkassa #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #itälänsi2024 #tunteenpaloja #otteluraportti #konnekuljetus

Lue myös