Kirittäret solmi tärkeitä jatkosopimuksia

 – Pelaajasopimukset, Superpesis

Tinja Töyrylän, Mari Mantsisen ja Laura Toikkasen jatkosopimus kattaa kauden 2024, Sara Kujasen kaudet 2024 ja 2025.

Kirittärien pelinjohtaja Mattias Kitola on tyytyväinen jatkosopimuksista.

Sara Kujanen on erittäin lahjakas ja kovalla työmoraalilla varustettu nuori kotiuttaja, joka on ikäänsä nähden ehtinyt kotiuttajana kokemaan ja näkemään jo aika paljon. Lähivuosina tulee olemaan sarjan kärkikotiuttaja

Mari Mantsinen on sarjan paras lukkari ja varmasti yksi tämän maan peliälykkäimpiä pelaajia. Oma rooli 2020 kun joukkueeseen tulin oli paljon myös lukkarin auttamista ennakkojen kautta, niin tuntuu että tässä on Marin kanssa lyhyessä ajassa nähty ja koettu aika paljon. Iso johtohahmo. Itse opin häneltä koko ajan lisää niin pelistä kuin elämästä.

Laura Toikkanen on yksi ulkopelin kulmakiviä ollut jo pitkään ja sarjan parhaita etukenttäpelaajia. Olen innoissani, että tämän etukenttäduon kanssa päästään rakentamaan lisää. Hänen merkityksensä ja kokemuksensa pukukopissa on valtava.

Tinja Töyrylä on pari vuotta täällä ollut ja siinä ajassa on kasvanut jo superlupauksesta Suomen mestariksi ja Itä-Länsi-tason pelaajaksi. Pelaaminen on eleettömän rauhallista, joten on tosi helppo unohtaa että vielä puhutaan kuitenkin ikävuosissa mitattuna nuoresta pelaajasta. Koko ajan Tintti ottaa isompaa niin pelillistä kuin henkistä roolia joukkueessa. Valtava työmoraali ja asettaa riman itselle ja muille korkealle. Kaikki ainekset että lähivuosina onvuoden pesäpalloilija.

Tinja Töyrylä 2024

-Jyväskylässä valmennus toimii ja uuden stadionin myötä myös olosuhteet on kunnossa. Olen viihtynyt hyvin, ja koen että Kirittäret on itsella paras paikka kehittyä. Eli hyvä fiilikset sopimuksesta ja hienoa päästä jatkamaan työntekoa Kirittärissä.

Kaudella 2023 ”Tintti” on jo lyönyt uransa kovimmat tehot 17 ottelussa 2+27. Ensi kausi on Töyrylälle Kirittärissä neljäs.
https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/8204

Mari Mantsinen 2024

– Hyvillä mielin jatkan Oranssissa, olen kehittynyt joka vuosi ja nälkää työnteolle vielä riittää. Lisäksi uuden stadionin tunnelma on ollut jo nyt huikea ja pidetään yhdessä huolta, että syksyä kohti tunnelma vaan nousee!

Huippulukkarille tuleva kausi 2024 on Mantsiselle Kirittärissä kahdeksas.

https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/7271

Laura Toikkanen 2024

– Olen innoissani siitä, että saan jatkaa Kirittärissä. Olen pelannut täällä jo monta vuotta, joten yhteistyö joukkueen ja valmennuksen kanssa kanssa motivoi. Myös seura on tehnyt hienoa työtä ja täällä viihtyy.

Toikkanen on siepparina/1V tärkeä palanen Kirittärien etukenttää. Tuleva kausi 2024 on Toikkaselle Kirittärissä seitsemäs.

https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/6828

Sara Kujanen 2024-2025

– Olen viihtynyt Jyväskylässä tosi hyvin ja tuntuu hienolta saada jatkaa Kirittärissä.

Huipputaitava ja kovalyöntinen Kujanen on pelannut Kirittärissä kaudesta 2022 lähtien.

https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/10011

Tarvittaessa lisätiedot Kirittärien seurajohtaja Laura Nuutiselta.

#mestareidenmatkassa #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret #itälänsi #jatkosopimukset

Lue myös