Laura Nuutinen Kirittärien seurajohtajaksi

 – B-tytöt, Pelaajasopimukset, Superpesis, Talent, Uutiset - Naisten Ykköspesis, Yleinen

Liikuntatieteiden maisteri Laura Nuutinen, 40, on Kirittärien uusi seurajohtaja. Nuutinen siirtyy tehtävään Keski-Suomen Liikunta ry:stä, jossa hän on vastannut taloushallinnosta.

Laura ”Luru” Nuutinen on Kirittärien yhteisössä ennestään hyvinkin tuttu: hän on yksi seuran pelaajalegendoista, joka pelasi Kirittärien Superpesisjoukkueen kopparina kaudet 2005-2014 voittaen kuusi Suomenmestaruutta ja neljä muuta mitalia. 287 Superpesisottelullaan Nuutinen on yksi  kaikkien aikojen eniten Kirittärissä Superia pelannut pelaaja. 

Laura Nuutinen aloittaa Kirittärien seurajohtajana helmikuussa 2023.

”Suurella innolla siirryn nyt päätoimisesti pesiksen pariin. Tämä laji on aina ollut intohimoni, ja sydän sykkii Kirittärille. On hienoa päästä yhdessä yhteistyökumppaneiden ja tämän upean yhteisön kanssa kehittämään toimintaa”, Laura Nuutinen sanoo.

Seuran puheenjohtaja Henna Virkkunen on hyvin iloinen Nuutisen valinnasta. 

”Meillä on paljon mielenkiintoista edessä. Kirittärien tavoitteena on paitsi pelata Suomen parasta pesäpalloa, myös tuottaa yleisölle yhteisöllisiä elämyksiä ja kannustaa kaikkia liikunnallisen elämäntavan pariin. Kesällä valmistuva uusi stadion tuo etenkin ottelutapahtumien osalta tähän paljon uusia mahdollisuuksia. Laura on huipputyyppi, jolla kaikki langat pysyvät käsissä, ja hän tuntee lajin erinomaisesti, joten tästä on hyvä lähteä rakentamaan uutta”, Virkkunen sanoo.

Laura Nuutinen aloittaa seurajohtajan tehtävässä helmikuussa. Kirittärien ensimmäinen kotipeli Hippoksella pelataan su 28.05.2023, mutta hallikausi alkaa jo viikon kuluttua lauantaina 14.01.2023 Porissa Pesäkarhujen Tammi-Cupissa.

Laura Nuutinen ja Hippoksen uuden stadionin rakennustyömaa.

Lisätiedot: 

Kirittärien puheenjohtaja 
Henna Virkkunen 050 512 1997
puheenjohtaja@kirittaret.fi

Laura Nuutinen 0405435500
laura.nuutinen@kirittaret.fi

#mestareidenmatkassa #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret

Lue myös