Otteluennakko pe 17.06.2022 klo 18.00 Kirittäret – Rauman Fera

 – Yleinen

Kirittäret kohtaa Hippoksella otteitaan viime otteluissa huomattavasti parantaneen Rauman Feran.

Joukkueet kohtaavat reilun parin viikon sisällä toistamiseen. Kesäkuun alun ottelussa Kirittäret vei selvän voiton 2-0. Edellisen kohtaamisen jälkeen Raumalla on kuitenkin niistänyt jakson Lapualta ja taskussa on myös makoisa tuore voitto Mailajusseista. Väliin mahtui myös niukka 1-2 tappio Kempeleelle, joten pisteputkessa porskuttavat satakuntalaiset.

Kirittärillä on takanaan viikon mittainen huili- ja treenijakso. Edellinen peli on vielä tuoreessa muistissa, mutta sen perusteella ei Hippoksella ole voitettu vielä ainoatakaan jaksoa. Sarja on osoittanut, että ennakoissa ei paljoa kannata tutkiskella sarjataulukkoa, koska tasaisessa sarjassa myös alempana olevat joukkueet voivat laittaa kovan luun kurkkuun etukäteen vahvemmalle. Kirittäret jatkaa samalla kokoonpanolla kuin edellisissä otteluissa, ellei sitten jotain odottamatonta satu.

Seuraa heitä

Feran ykköskärki Miia PuolakkaEssi Kesti on toiminut erittäin hyvin edellisissä peleissä. Jalkanopeutta löytyy ja jos Eveliina Kesti onnistuu kotiututtamaan edes kerran, se on hänen 200. lyöty juoksunsa naisten runkosarjassa. Nuorten Itä-länteen valitun lukkari Ilona Hakoniemen tolppa nousee ja käsi riittää myös kärpästen ottoon.

Alkukauden peleissä Kirittärien ykköskotiuttajaksi noussut Sara Kujanen on varmasti Kirittärien seuratuin pelaaja. Jos Fera saa tylsytettyä 14 juoksua edellisessä kolmessa pelissä tykittäneen lyöjäjokerin, niin sitten kaivataan apuja myös muilta kotiuttajilta. On myös kiintoisaa nähdä joko Tinja Töyrylän lyöntivire alkaa löytyä. Etukenttäpelaajia vavisuttava kanuuna ei ole paluunsa jälkeen vielä onnistunut, mutta josko tänään lähtisi..

Pelinjohtajien kommentit

Erno Tuomainen, Rauman Fera

– Saimme viikolla Seinäjoella hyvä peli alle, joten iloisin ja reippain mielin ollaan tulossa Jyväskylään. Saimme käännettyä pienimuotoisen tappioputken, joten meillä on hyvä fiilis päällä. Lähdemme altavastaajana peliin ja tavoitteena on pelata rohkeasti mailassa, haastaa ja uskoa itseemme.

Mattias Kitola, Kirittäret

– Fera on meillä tuoreessa muistissa ja hyvin ovat raumalaiset viime peleissä pelanneet. Uskon, että saamme kyllä hyvän pelin aikaiseksi. Olemme tuomassa sisäpeliin vähän uusia juttuja, joita testataan osittain jo huomenna. Raumalla on muutama tosi nopea etenijä – erityisesti Miia Puolakka ja Aino Tanhua – siinä on meidän etukentälle taas hyvä mittari. Katsotaan saadaanko tehtyä paloja.

Harvian otteluennakossa Emma Körkön mietteitä:

Otteluliput kätevästi jonottamatta ennakkoon Nettilipusta: https://www.nettilippu.fi/fi/event/kirittaret-fera-2

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös