Kirittärien uudeksi seurajohtajaksi on valittu Janne Pikkarainen

 – B-tytöt, Pelaajasopimukset, Superpesis, Talent, Uutiset - Naisten Ykköspesis, Yleinen

Pikkarainen on myynnin ja markkinoinnin ammattilainen sekä on ollut eri palloilulajien fanitoiminnan organisoimisessa mukana. Pikkarainen aloittaa tehtävässään Kirittärien seurajohtajana 20.06.2022.

Janne Pikkarainen siirtyy Kirittäriin Retta Oy:n (entinen Realia Group) Länsi-Suomen myyntipäällikön tehtävistä. Pikkarainen on 43 v ja kotoisin Juuasta. Hän on koulutukseltaan artenomi /graafinen suunnittelija (amk) ja toiminut useissa myynnin ja markkinoinnin työtehtävissä. Tällä hetkellä Pikkarainen asuu Tampereella, mutta muuttaa kesän aikana Jyväskylään. 

Seurajohtajana Pikkarainen vastaa seuratoiminnan kehittämisestä, organisoinnista, taloudesta ja erityisesti Kirittärien yli 100 kumppaniyrityksen yhteistyöverkostosta. 

Janne Pikkarainen on Kirittärien uusi seurajohtaja 20.06.2022 alkaen

Onnittelut tulevan tehtävän johdosta! Mikä sai hakemaan Kirittärien seurajohtajaksi? 

Kiitos! Kaveri vinkkasi avoinna olevasta tehtävästä ja sanoi, että tämä olisi sinulle erittäin sopiva tehtävä. Elämäntilanteessa oli myös sopiva paikka muutokselle. Otin yhteyttä eri puolille urheilukenttää ja kaikki suosittelivat minua hakemaan paikkaa. 

Mikä on oma taustasi urheiluun? 

Olen pelannut salibandyä sarjatasolla asti sekä harrastanut myös mm. koripalloa, lentopalloa ja sulkapalloa. Valmennustaustaa minulla on mm. salibandystä, fanitoiminnassa olen ollut mukana niin koripallossa Joensuun Katajassa kuin myös muiden urheilulajien puolella. 

Mikä on visiosi Kirittäriin? 

Tavoitteena on kehittää Kirittäristä toimiva fanibrändi ja kotipeleistä tunnelmaltaan Suomen paras yleisötapahtuma. Uusi Hippoksen pesäpallostadion on suuri mahdollisuus kehittää ottelutapahtumaan kaikkea uutta ja tarkoitus olisikin kerätä kesän aikana ideoita sekä kokemuksia urheilukentiltä mitkä asiat toimivat ja mitkä eivät. 

Kirittärien kotipelistä haluaisin koko perheen tapahtuman, jossa yleisö on joukkueen takana meni sitten hyvin tai huonosti. Haluan myös, että yleisö kannustuksellaan tekisi Hippoksesta mahdollisimman “ikävän” paikan vierasjoukkueille. Fanitoiminnan kehittäminen on pitkäjänteistä työtä eikä se tapahdu pelkästään sormia napsauttamalla! 

Kirittärien puheenjohtaja Henna Virkkunen on tyytyväinen Janne Pikkaraisen saapumisesta Kirittäriin.  

”Olemme hyvin iloisia saadessamme Jannen vahvan myynti- ja markkinointiosaamisen mukaan Kirittäriin. Pesisosaamistahan meillä on seuran organisaatiossa jo ennestään vahvasti, ja Jannen rekrytoinnilla seurajohtajaksi haluamme varmistaa, että seura on tulevaisuudessa myös taloudellisesti ja toiminnallisesti mahdollisimman vahva. Se tarjoa parhaat mahdollisuudet myös urheilulliseen menestykseen”, Kirittärien puheenjohtaja Henna Virkkunen sanoo.  

Hänen mukaansa Kirittäret haluaa olla Suomen paras paikka pelata ja treenata pesistä maan huipulla ja tavoitella kultaa, mutta sen lisäksi seura haluaa tuottaa elämyksiä yleisölle ja kannustaa kaikkia liikunnalliseen elämäntapaan. Näitä teemoja Kirittäret lähtee uuden seurajohtajan johdolla vahvasti viemään eteenpäin. 

Pikkarainen on Hippoksella paikan päällä pe 17.06.2022 kotipelissä Rauman Feraa vastaan. 

Lisätietoja antaa 

Henna Virkkunen, seuran puheenjohtaja  
puh: 050 512 1997 
email: henna.virkkunen@kirittaret.fi 

Marjut Sibenberg, vt. seurajohtaja 
puh: 0400 49 0025  
email: marjut.sibenberg@kirittaret.fi 

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös