Ella Korpela jatkaa Kirittärissä, Siri Eskola ei

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Yksi naisten Superpesiksen ehdottomista tähtipelaajista, Ella Korpela, 22, jatkaa Kirittärissä myös kaudella 2022.

Jatkosopimus on vuoden mittainen. Kirittärien kärkietenijänä ja 3-kopparina pelaavalle Ella Korpelalle tuleva kausi on jo viides (5.) jyväskyläläisten riveissä. Hän on voittanut Kirittärissä pelatessaan 3x Suomen mestaruuden ja 1x SM-hopean. Itä-Länsi – ottelussa Ella on pelannut kolmesti. 

Ella Korpela
Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen

Ella Korpela palkittiin kaudella 2020 pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana. Hän on sijoittunut superpesiksen etenijätilastossa kahtena kautena toiseksi ja kerran kolmanneksi, päättyneellä kaudella hän oli etenijätilastossa kymmenes. Kärkilyöntitilastossa hän on sijoittunut jokaisen Kirittärissä pelaamansa kauden aikana 12 parhaan joukkoon. 

”Olen viihtynyt Kirittärissä hyvin ja meillä on täällä huippuporukka. Täällä on hyvät mahdollisuudet menestyä ja kehittyä pelaajana”, Ella Korpela perustelee jatkoaan. 

Ella Korpela
Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen

Kirittärien pelinjohtaja ja urheilutoimenjohtaja Nalle Viljanen on erittäin iloinen Korpelan päätöksestä jatkaa Jyväskylässä. ”Ella on ollut todella tärkeä osa joukkuettammme viimeiset neljä vuotta. Uskon, ettemme ole vielä edes nähneet parasta Korpelaa. Hän tulee kehittymään vielä pelaajana”, Nalle ennustaa. 
Myös seurajohtaja Pete Kaijansinkko myhäilee tyytyväisyyttään. ”Kirittärien superpesisjoukkue kaudelle 2022 valmistuu hyvässä aikataulussa. Ella Korpelan monipuolinen osaaminen ja päättäväisyys sekä halu olla erinomainen huokuu hänen kaikessa tekemisessään. Kuten olen tainnut joskus sanoa, vielä tulee se kausi että hän on vuoden naispesäpalloilija. Upea juttu, että Ella jatkaa meillä” , Pete hehkuttaa. 

Ella Korpelan kummiyrityksenä jatkaa Fimpec

Siri Eskola sen sijaan siirtyy kolmen kauden jälkeen Kirittäristä Tampereelle Manse PP:n riveihin. ”Kiitos Sirille hienoista kausista ja onnea uusiin haasteisiin. Hänen tavoitteena on päästä pelaamaan myös ulkopeliä ja meillä rooli olisi ollut edelleenkin jokeripaidassa. Sikäli siirto on ymmärrettävä ja luonnollinen pelaajan itsensä kannalta”, Kaijansinkko toteaa.  

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös