KirittäretTalent ahkeroi viikonloppuna ja alkuviikolla monessa pelissä

 – B-tytöt, Talent, Yleinen

Superpesisjoukkue kisaa Amazing Keski-Suomi -tapahtumassa, mutta KirittäretTalent Ykköspesiksessä on tänään perjantaina kotipelipäivä Hippoksella.

Tänään perjantaina 18.06.2021 klo 18 KirittäretTalent pelaa Hippoksella naisten Ykköspesistä, kun vieraaksi saapuu Haminan Palloilijat. Ykköspesisjoukkueen viikonloppu jatkuu kiireisenä, kun seuraava kotipeli on vuorossa jo sunnuntaina 20.06. klo 16 Hippoksella, kun vastustajaksi tulee Kankaanpään Maila. KirittäretTalent on aloittanut Ykköspesistaipaleensa mukavasti ja on Ykköspesiksen etelälohkossa kolmantena.

Sunnuntaina 20.06. KirittäretTalent Suomensarja pelaa itälohkossa myös kotipelin klo 13 Yrttisuon kentällä Kuusankosken Puhtia vastaan (Huom! paikka ja aika). KirittäretTalent Suomensarja on pelannut itälohkossa kaksi peliä saldonaan voitto ja tappio.

Maanantaina 21.06. klo 18 saapuu Hippokselle tärkeässä B-tyttöjen C-lohkon kärkikamppailussa Kajaanin Pallokerho. Kirittäret B-tytöt ovat Nuortenn superpesiksen C-lohkossa hienosti toisena, ainoa tappio sarakkeeseen tuli sarja-avauksessa juuri Kajaanin Pallokerhon vieraana. Kaikissa B-tyttöjen otteluissa on kovasti panosta, sillä kunkin lohkon kaksi parasta jatkavat varmuudella ylempiin pudotuspeleihin.

Tiistaina 22.06. klo 18 pelataan Hippoksella taas naisten Superpesistä, kun Kirittärien vieraaksi saapuu Seinäjoen Mailajussit.

Keskiviikkona 23.06. KiritäretTalent Suomensarja pelaa vielä vieraspelin Joroisissa, mutta sen jälkeen joukkueet siirtyvät viettämään juhannusviikonloppua.

Kaikki kannustamaan KirittäretTalent joukkueita voitoihin!

#yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös