Pesäpalloliitto siirtää 2021 talvikauden aloitusta

 – Yleinen

Alkuperäisen ohjelman mukaisia Halli-SM-otteluita ei pelata, vaan Pesäpalloliitto tavoittelee miesten ja naisten osalta tiiviimpää kokonaisuutta pelattavaksi maalis-huhtikuussa. Myös tammikuussa Poriin suunniteltu Tammi-cup siirtyy, Pesäkarhujen tiedotteen mukaan turnaus pelataan 2022.

– Esimerkiksi cup-tyyppisen kilpailun järjestäminen on kiehtova ajatus. 16 joukkueen järjestelmällä voidaan pelata neljä kierrosta ja tarjota yleisölle todellista viihdettä, kun kesäkausikin on jo kutkuttavasti lähellä. Ehkä osa pääsee silloin jo katsomoonkin Ruudun seuraajien lisäksi, Pesäpalloliiton urheiluyksikön johtaja Mikko Huotari pohtii.

– Useimmat Halli-SM-ottelut oli suunniteltu pelattavaksi helmikuussa, jolloin tiukasti määritellyt kilpailujärjestelmät ja otteluohjelmat aiheuttavat haasteita otteluiden läpiviemiseen suunnitellusti. Joukkueiden mahdollisuus harjoitella ja valmistautua otteluihin on vaihdellut huomattavasti eri puolilla Suomea, Pesäpalloliiton kilpailupäällikkö Timo Lamminen huomauttaa.

Lue Pesäpalloliiton koko tiedote liiton nettisivuilta: https://www.pesis.fi/etusivun-laatikko/2021/01/pesapalloliitto-siirtaa-talvikauden-aloitusta-tassa-tilanteessa-tarvitaan-uutta-ja-innovatiivista-ajattelua/

Lähde: Pesäpalloliiton tiedotus

#yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös