Henna Virkkusesta Kirittärien (Jyväskylän Pesis ry) puheenjohtaja

 – Yleinen

Maanantaina 23.11.20 pidetty Jyväskylän Pesis ry:n syyskokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi jyväskyläläisen europarlamentaarikko Henna Virkkusen.

Innokkaana pesäpallon ystävänä ja aktiivisena kuntoilijana tunnettu Virkkunen on entinen kansanedustaja ja hän on toiminut ministerinä kolmessa maamme hallituksessa. Poliittisen uransa Henna aloitti vuonna 1995 Jyväskylän kaupungin liikuntalautakunnassa ja hän on toiminut kaupunginvaltuuston puheenjohtajana 2000-luvun alkupuolella. Kirittärien toiminta on hänelle tuttua paitsi katsojana niin myös kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tehtävän kautta. 

”Ilo lähteä johtamaan tätä huippuporukkaa, joka on tuonut niin paljon elämyksiä jyväskyläläisille ja kaikille pesäpallon ystäville ympäri Suomen. Seurassa on tehty huikea työ viime vuosina talouden tasapainottamisessa ja talouden pohjan tulee olla jatkossakin kunnossa. On tärkeää, että jyväskyläläisellä pesäpallolla on menestymisen edellytykset myös tulevaisuudessa. Se edellyttää merkittävästi parempia olosuhteita. Uuden stadionin täytyy palvella pesäpalloa, mutta myös muita lajeja ympäri vuoden, puheenjohtaja Henna Virkkunen sanoo.

Kirittärien uusi puheenjohtaja europarlamentaarikko Henna Virkkunen ja uusi johtokunnan jäsen Silja Rehunen. Kuva Foto-Antti

Uutena jäsenenä Kirittärien johtokuntaan valittiin myös Silja Rehunen. Jyväskylän Crazy Town Oy:n yhteisömanagerina nykyään työskentelevä Rehunen muistetaan erinomaisena pelaajana, joka Kirittärissä voitti 5x Suomen mestaruuden ja pelasi neljästi naisten Itä-Länsi -ottelussa. Työurallaan Silja on työskennellyt myös Vapon ja Metson palveluksessa.

”Tosi hienoa päästä mukaan Kirittärien osaavaan ja monipuoliseen johtokuntaan, joka on tehnyt upeaa työtä viime vuodet. Tehtävään kysyttäessä itsessä nousi aito innostus olla mukana kehittämässä Kirittärien jo entuudestaan hyvää brändiä, markkinointia ja viestintää. Samalla varmasti opin paljon itsekin ja toivottavasti voin osaltani olla tuomassa jotain uuttakin Kirittärien viestintään niin faneille, katsojille, pelaajille kuin yhteistyökumppaneillekin”, Silja Rehunen toteaa.

Jyväskylän Pesis ry:n puheenjohtajana edellisen kaksivuotisen toimikauden toiminut Sami Kantanen siirtyy työkiireiden vuoksi johtokunnan asiantuntijajäseneksi.

Johtokunnan kokoonpano 2021:
Puheenjohtaja: Henna Virkkunen
Jäsenet: Armi Ahola, Kirsi Hänninen, Mari Kankaanperä, Aki Korpinen, Toni Niininen, Risto Pitkänen, Silja Rehunen, Jaakko Rusanen
Varajäsen: Sini Siekkinen

Johtokunta valitsee ensi maanantaina keskuudestaan seuran varapuheenjohtajan järjestäytymiskokouksessaan.

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
Sähköposti: pete.kaijansinkko@icloud.com , pete.kaijansinkko@kirittaret.fi
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

Muistutus – Kirittäret on ehdokkaana Urheilugaalassa Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki -kategoriassa.
Äänestykseen pääset tästä: https://urheilugaala.fi/sykahdyttavinhetki/

#yhdessähuipulla2021

Lue myös