Onnistuneet taloustalkoot takana, Kirittäret on velaton

 – Yleinen

Vuoden 2018 alussa Jyväskylän Pesis ry:n ( Kirittäret ) uuden johtokunnan ja operatiivisen johdon toimesta aloitettu talouden kuntoon laittaminen on onnistunut. Vajaassa kolmessa vuodessa on edetty siihen pisteeseen, että viime perjantaina maksettujen viimeisten velkojen myötä Kirittäret on nyt täysin velaton seura.

Suurimpana velkojana on ollut Jyväskylän kaupunki, jolle velkaa oli kerääntynyt vuosien saatossa hieman yli 85 000 euroa. Kirittäret on lyhentänyt velkaa yhteisesti sovitun maksusuunnitelman mukaisesti nyt lähes kolmen vuoden ajan ja saanut koko velan maksetuksi jopa hieman etuajassa.

Kaupunki perustelee velkojen keräämistä urheiluseurojen tasapuolisella kohtelulla. Määritellyt maksut sitovat vastaavasti eri lajeja ja joukkueita.
”Mestaruusjoukkue hoiti asiat aikataulussa ja suunnitellusti sekä kävi koko ajan hyvää vuoropuhelua kaupungin kanssa. Liikuntapääkaupunki iloitsee siitä, että kaupungissa on menestyviä joukkueita, joilla myös talous on tasapainossa ja tulevaisuus näyttää siten kaikin puolin kirkkaalta”, Jyväskylän kaupungin liikuntajohtaja Anna-Leena Sahindal summaa.

”Noin kolme vuotta sitten aloitimme koko johtokunnan ja seuran työntekijöiden voimin tekemään töitä toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi. Teimme suunnitelmat talouden tervehdyttämiseksi, toiminnan kehittämiseksi ja sähköisten työkalujen käyttöönottamiseksi. Tavoitteenamme oli, ja on edelleen, yhdessä huipulle. Määrätietoisesta tekemisestä kiitos kuuluu joukkueille, valmennukselle, pelinjohdoille sekä johtokunnalle sitoutumisesta ja ahkeruudesta. Samalla tavoin kuin Kirittärien urheilullinen menestys on ollut huippua, niin haluamme myös seuran toiminnan kokonaisuudessaan olevan huipputasoa. Talouden tasapainottamisen myötä pystymme nyt entisestään kehittymään. Tästä hyvänä esimerkkinä on tänä syksynä aloittanut KirittäretTalent- toiminta, joka toimii kehitysalustana nuorille, kehittyville junioreille. Haluan erityisesti kiittää Kiri&Kirittäret junioreita, talkootyöntekijöitä, järjestyksenvalvojia, yhteistyökumppaneita sekä unohtamatta tärkeää yleisöämme ja fanejamme. Kiitos kuuluu myös Jyväskylän kaupungille, yhteistyömme on sujuvaa ja vuorovaikutuksellista”, Kirittärien puheenjohtaja Sami Kantanen toteaa tyytyväisenä.

”Ilman yhteistyökumppaneiden vahvaa tukea ja luottamusta emme olisi tässä tilanteessa, olemme onnistuneet yhteistyökumppanimyynnissä erinomaisesti. Yhteistyökumppaneilta saadut tulot ja kumppaneiden määrä ovat olleet jatkuvassa kasvussa ja olemmekin rikkoneet sekä omia että naisten superpesiksen ennätyksiä myynnissä viimeisten vuosien aikana. Myös tuleva kausi näyttää tällä hetkellä hyvältä, kasassa kun on noin 70% kumppanuusmyynnin minimitavoitteesta. Iso kiitos yhteistyökumppaneille positiivisesta suhtautumisesta ja luottamuksesta. Kiitos kuuluu luonnollisesti myös kannattajille ja maksavalle yleisölle. Ilman Teitä ei olisi meitä.”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kiittelee.

Lisätiedot:
Petri Kaijansinkko
Sähköposti: pete.kaijansinkko@kirittaret.fi , pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67
www.kirittaret.fi
#yhdessähuipulla2020 #liikuntapääkaupunki #talous

Lue myös