Camilla Kirsilä lopettaa pelaajauransa

 – Superpesis, Yleinen

Neljä kautta naisten Superpesiksessä Jyväskylän Kirittäriä edustanut ja kolme Suomen mestaruutta Kirittärissä voittanut Camilla Kirsilä on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Camilla Kirsilä, 3. mestaruus 2020
Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen

”Jo vuosi sitten oli ajatus että kerran vielä. On aika kääntää sivua elämässä. Rumpujen soittaminen ja musiikin tekeminen on myös ollut iso osa elämääni ja nyt on aika keskittyä siihen toiseen unelmaan yhä enemmän. Lisäksi työelämässä eteneminen ja kehittyminen tuntuvat nyt ajankohtaisilta. Olen kiitollinen tästä matkasta kaikkien näiden hienojen ihmisten kanssa Kirittärissä.”

”Huipulla on hyvä lopettaa kolme mestaruutta saavuttaneena, unelmani voittaa Suomen mestaruus pesiksessä toteutui ja vieläpä näinkin usein. Oranssi sydän pysyy aina minussa ja hetket näiden neljän vuoden aikana täällä eivät unohdu koskaan. Eikä sitä koskaan tiedä vaikka yhteistyömme seuran kanssa jatkuu vielä jossain toisessa muodossa. Kiitos myös kaikille Kirittärien upeille faneille”, Camilla Kirsilä kertoo päätöksestään.

”Omasta ja seuran puolesta haluan kiittää Camia näistä upeista vuosista. Muistan kuin eilisen päivän ensimmäisen tapaamisemme sopimusneuvotteluissa syksyllä 2016. Jo silloin tuli tunne, että siinä on ihminen johon voi luottaa ja pelaaja joka on ennenkaikkea suuren sydämen joukkuepelaaja. Ja sitä Camilla toden totta on ollut”, Kirittärien seurajohtaja ja kakkospelinjohtaja Pete Kaijansinkko kiittelee.

Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen

”Valmentamisen yksi hienoimmista asioista on saada tutustua hienoihin ihmisiin ja Cami on sellainen” toteaa ja kiittää puolestaan Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen.

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

#yhdessähuipulla2020 #camillakirsilä #kiitos

Lue myös