Otteluennakko 3. finaali su 20.09. Kirittäret – Manse PP

 – Otteluennakko, Superpesis, Yleinen

Suomen mestaruus on katkolla Kirittärille tänään su 20.09. klo 15.00. Katsomokapasiteetti on 1500 eli osta lippusi pian ennakkoon Nettilipusta.

Kiritttäret kaatoi Mansen toistamiseen lukemin 2-1s eilen lauantaina ja johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0. Korona ja sääolot Aila-myrskyn muodossa muokkasivat otteluohjelman todella tiukaksi kolmen peräkkäisen pelipäivän avaukseksi, jossa rasituksesta palautuminen erityisesti etenijöillä nousee todella isoon rooliin. Kirittäret pelaa etenijöiden suhteen huomattavasti laajemmalla kokoonpanolla Manseen verrattuna ja edellisissä tiukoissa peleissä se onkin ollut yksi merkittävä tekijä joukkueiden välillä. Myös lyödyt juoksut jakautuvat useammille pelaajille ja vaarallisia lyöjiä Kirittärillä on joukkue täynnä.

Sunnuntaina sarja on siis katkolla Kirittärillä ja Hippoksella sää suosii auringonpaisteen muodossa. Klo 15.00 alkavaan otteluun korona tuo edelleen omat rajoitteensa eli Hippoksen katsomoihin voidaan ottaa yhteensä 1500 katsojaa. Viime kaudella ratkaisevassa ottelussa oli katsojia lähes 3000, joten ottelulippu kannattaa hankkia ehdottomasti ennakkoon osoitteesta https://www.nettilippu.fi/fi/event/kirittaret-tampere-2

Tule kannustamaan Kirittäret voittoon – ja samalla mestaruuteen!

#yhdessähuipulla2020 #otteluennakko #finaalit2020

Lue myös