Alva ja Kirittäret yhteistyössä Jyväskylän sosiaalitoimen kanssa, lippuja 1. loppuotteluun

 – Superpesis, Yleinen

Alva-yhtiöt ja Kirittäret lahjoittavat Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttöön 100 kpl pääsylippuja torstaina 17.9.klo 16 Hippoksella pelattavaan naisten superpesiksen loppuotteluun. Alva toimii Kirittärien ja Manse PP:n välisen ensimmäisen loppuottelun otteluisäntänä.


Palveluissa jaetaan liput lapsille, nuorille ja perheille, joilla ei välttämättä ole muuten mahdollisuutta osallistua vastaaviin tapahtumiin. Kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut kiittää Kirittäriä ja Alvaa yhteistyöstä.

Sosiaali- ja terveyspalveluissa on varmistettu, että on mahdollisuus jakaa lippuja lapsiperhepalveluissa ja lupa toimia asiassa yhteistyössä Kirittärien kanssa. Kaupungin vastuullisen tartuntatautilääkärin Ilkka Käsmän mukaan Kirittärien kotiotteluissa on huomioitu erinomaisella tavalla koronan aiheuttamat rajoitukset ja tehty koko kauden ajan oikeita toimenpiteitä.

Superpesisjoukkueen lukkari Mari Mantsinen luovutti Alvan ja Kirittärien puolesta pääsyliput Jyväskylän perheiden ennaltaehkäisevien palveluiden palvelujohtaja Päivi Kalilaiselle.

https://www.alva.fi/

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
Sähköposti: pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67
#yhdessähuipulla2020 #alva

Lue myös