Harvia jatkaa Kirittärien pääyhteistyökumppanina

 – Superpesis, Yleinen

Kirittärien ja Harvian yhteistyö jatkuu myös kaudella 2021. Hiljattain solmitun jatkosopimuksen myötä Harvia on edelleen yksi Kirittärien merkittävimmistä pääyhteistyökumppaneista.

”Kirittärien ja Harvian välinen yhteistyö on pitkäaikaista ja se on kestänyt jo yli 20 vuotta. Alusta asti Harvia on ollut todella merkittävällä tavalla tekemässä yhteistyötä kanssamme. Viime vuosina olemme pyrkineet kehittämään ja syventämään yhteistyön muotoja tämän ajan vaatimusten ja mahdollisuuksien mukaisesti. On hienoa huomata kuinka Harvian kaltainen globaali toimija ja menestyjä on kiinnostunut ja halukas jatkamaan ja myös innovatiivisesti kehittämään yhteistyötämme. Meille Harvia pääyhteistyökumppanina on myös taloudellisesti tärkeä selkäranka, kun rakennamme tulevaisuutta. Iso kiitos yhteistyön jatkamisesta Harvialaiset”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kiittelee.

Harvia toimii otteluisäntänä tänään klo 17.00 alkavassa Kirittärien ja Rauman Feran välisessä ensimmäisessä puolivälieräottelussa.

#yhdessähuipulla2020 #harvia #kumppanuus

Lue myös