Kirittäret vahvistaa joukkuettaan, Eveliina Rantonen Lappeenrannasta loppukaudeksi Jyväskylään

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Naisten superpesiksen sarjajohtaja ja hallitseva mestari Kirittäret Jyväskylästä on vuokrannut Eveliina Rantosen, 23, loppukauden ajaksi joukkueeseensa. Rantonen on Lappeenrannan Pesä Ysien sopimuspelaaja, joka liittyy vuokrapelaajana Kirittäriin välittömästi. Hän on pelannut Lappeenrannassa kärkietenijänä ja kopparina tuoden tällä kaudella pelaamissaan 16 ottelussa 14 juoksua. Eveliina Rantonen palaa Pesä Ysien joukkueeseen tämän kauden jälkeen, hänellä on sopimus lappeenrantalaisten […]

Naisten superpesiksen sarjajohtaja ja hallitseva mestari Kirittäret Jyväskylästä on vuokrannut Eveliina Rantosen, 23, loppukauden ajaksi joukkueeseensa.

Eveliina Rantonen vahvistaa Kirittäriä loppukauden 2020. Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen

Rantonen on Lappeenrannan Pesä Ysien sopimuspelaaja, joka liittyy vuokrapelaajana Kirittäriin välittömästi. Hän on pelannut Lappeenrannassa kärkietenijänä ja kopparina tuoden tällä kaudella pelaamissaan 16 ottelussa 14 juoksua. Eveliina Rantonen palaa Pesä Ysien joukkueeseen tämän kauden jälkeen, hänellä on sopimus lappeenrantalaisten kanssa kaudesta 2021.

”Halusimme laajentaa superpesisjoukkueemme materiaalia yhdellä etenijällä sekä samalla parantaa myös suomensarjajoukkueemme iskukykyä loppukauden ajaksi. Tämän määräaikaisen siirron ansiosta pystymme peluuttamaan nuoria, vähemmän peliaikaa superissa saaneita pelaajiamme enemmän suomensarjan lohkofinaalissa sekä mahdollisissa nousukarsinnoissa. Haluamme nostaa kakkosjoukkueemme ensi kaudeksi ykköspesikseen ja Rantosen pelaaminen meillä Superpesiksessä antaa tähän sääntöjen mukaankin paremmin eväitä. Iso kiitos Lappeenrannan Pesä Yseille myötämielisestä suhtautumisesta ja yhteistyöstä Jyväskylän yliopistossa varhaiskasvatusta opiskelevan Eveliinan vuokraukseen” , Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko kertoo.

”Kirittärien yhteydenotto yllätti meidät, mutta hetken mietinnän jälkeen näimme siirrossa paljon hyötyjä seurallemme. Tämä siirto tukee hienosti Eveliinan pelaajakehitystä ja auttaa sitä kautta Pesä Ysejä myös joukkueena parempaan menestykseen tulevina vuosina. Siirto varmistui lopullisesti viikonlopun pelien jälkeen. Asian kehittely on hoitunut erittäin hyvässä yhteistyössä Kirittärien, Pesä Ysien ja Eveliinan kesken. Toivotamme Eveliinalle ja Kirittärille hyvää menestystä kauden loppupeleihin, toteaa Pesä Ysien manageri Sakari Myllys.

”Eveliina Rantonen on minulle tuttu valmennettava Jyväskylän Urheiluakatemiasta ja hänestä huokuu läpi kova voitontahto ja halu kehittyä. Saamme hänestä pelaajan joka pystyy auttamaan meitä etenijänä ja tuo myös särkymävaraa koppariosastolle”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen kuvailee uutta vahvistusta.

”Ratkaisu oli minulle helppo ja koen siirron itselleni suurena mahdollisuutena kehittyä pelaajana. On hienoa päästä mukaan joukkueeseen, joka pystyy pelaamaan tänä syksynä Suomen mestaruudesta”, Eveliina Rantonen sanoo tyytyväisenä.

Rantosen kummiyrityksenä toimii HR-Betoni.

Lisätietoja antaa
Pete Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

#yhdessähuipulla2020

Lue myös