Tuo vanha toimiva kännykkäsi, laturisi tai latausjohtosi Senioritalon tulipalosta evakuoiduille

 – Yleinen

Kirittäret on mukana Palokan Senioritalon tulipalossa evakuoitujen hyväksi järjestettävässä SPR:n keräyksessä. Perjantaina 17.07 klo 18 ottelussa Kirittäret – Lapuan Virkiä kerätään latureita ja latausjohtoja tulipalossa omaisuuttaan menettäneille. Kirittäret on tukemassa Palokan senioritalosta evakoitujen hyväksi järjestettävää SPR:n keräyskampanjaa. Perjantain Lapua-pelissä molemmilla Hippoksen porteilla on keräysastiat, johon voit tuoda toimivia latureita ja USB-latausjohtoja. Myös vanhat toimivat matkapuhelimet […]

Kirittäret on mukana Palokan Senioritalon tulipalossa evakuoitujen hyväksi järjestettävässä SPR:n keräyksessä. Perjantaina 17.07 klo 18 ottelussa Kirittäret – Lapuan Virkiä kerätään latureita ja latausjohtoja tulipalossa omaisuuttaan menettäneille.

Kirittäret on tukemassa Palokan senioritalosta evakoitujen hyväksi järjestettävää SPR:n keräyskampanjaa. Perjantain Lapua-pelissä molemmilla Hippoksen porteilla on keräysastiat, johon voit tuoda toimivia latureita ja USB-latausjohtoja. Myös vanhat toimivat matkapuhelimet otetaan vastaan.

Liput ennakkoon perjantain otteluun osoitteesta www.nettilippu.fi/fi/event-kirittaret-lapuan.

Tietoja keräyksestä voi lukea myös SPR Jyväskylän Facebook-sivuilta

#yhdessähuipulla2020 #spr #keräys #senioritalo

Viimeaikaisia uutisia