Pesäpallon akatemiatoiminta käyntiin Jyväskylän Urheiluakatemiassa!

 – Yleinen

5.11.2019  Jyväskylän Urheiluakatemia, Pesäpalloliitto ja @Kirittaret käynnistävät yhteistyössä pesäpallon urheiluakatemiatoiminnan Jyväskylässä! Lähde: Pesäpalloliiton tiedotus Jyväskylän Urheiluakatemia, Suomen Pesäpalloliitto ja Kirittäret Jyväskylästä käynnistävät yhteistyössä pesäpallon urheiluakatemiatoiminnan Jyväskylässä. Toiminta on suunnattu tavoitteellisesti kilpa- ja huippu-urheilijan uralle tähtääville pesäpalloilijoille yläkoulussa, toisella asteella tai korkea-asteella. Vastuuvalmentajina toimivat Perttu Hautala ja Jussi ”Nalle” Viljanen. Toiminta pyörähtää käyntiin pesäpallon infotilaisuudella Hipposhallin […]

5.11.2019 

Jyväskylän Urheiluakatemia, Pesäpalloliitto ja @Kirittaret käynnistävät yhteistyössä pesäpallon urheiluakatemiatoiminnan Jyväskylässä!

Lähde: Pesäpalloliiton tiedotus

Jyväskylän Urheiluakatemia, Suomen Pesäpalloliitto ja Kirittäret Jyväskylästä käynnistävät yhteistyössä pesäpallon urheiluakatemiatoiminnan Jyväskylässä. Toiminta on suunnattu tavoitteellisesti kilpa- ja huippu-urheilijan uralle tähtääville pesäpalloilijoille yläkoulussa, toisella asteella tai korkea-asteella. Vastuuvalmentajina toimivat Perttu Hautala ja Jussi ”Nalle” Viljanen.

Toiminta pyörähtää käyntiin pesäpallon infotilaisuudella Hipposhallin auditoriossa maanantaina 18.11. kello 9.00-10.00. Paikan päällä kuullaan tarkat speksit pesäpallon akatemiatoiminnasta. Tilaisuuteen ei tarvita ennakkoilmoittautumista.

– Jyväskylän akatemiatoiminnan käynnistymisellä on sekä paikallista että valtakunnallista merkitystä. Jyväskylässä alkaa pelaajapolku tuottaa omia pelaajia, minkä lisäksi kaupungissa asuu runsaasti muualta muuttaneita huipulle tähtääviä pesäpalloilijoita. Tietysti liikuntapääkaupunki Jyväskylä tunnetaan merkittävänä pesäpallokaupunkina lajin historian alusta lähtien ja merkittävänä opiskelukaupunkina. Akatemiatoiminta nivoo nämä molemmat yhteen ja tarjoaa arkea helpottavia mahdollisuuksia pesäpalloilijoille, Perttu Hautala Pesäpalloliitosta iloitsee.

Lue asiasta lisää Pesäpalloliiton sivuilta:

http://jyvaskylanurheiluakatemia.fi/

Lisätiedot

Perttu Hautala
perttu.hautala(ät)pesis.fi
040 562 4846

Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko(at)icloud.com

Viimeaikaisia uutisia