Fimpec ja Tamarin jatkavat Kirittärien matkassa tulevinakin vuosina

 – Superpesis, Yleinen

11.7.2019  Fimpec Oy ja thaimaalainen ravintola Tamarin ovat jatkossakin Kirittärien merkittäviä yhteistyökumppaneita. Kirittäret rakentaa tulevaisuutta tiiviisti sekä joukkueen että yhteistyökumppaneiden kanssa. Seurajohtaja Petri Kaijansinkko: ”On ollut upeaa huomata yhteistyökumppaneiden kasvava kiinnostus Kirittäriä kohtaan. Onnistuimme jo tälle kaudelle tekemään ennätyksellisen ja jopa hieman budjetoitua suuremman kumppanimyynnin.” ”Nyt teemme jo kovasti tulevaisuutta niin joukkueen rakentamisessa kuin myös […]

11.7.2019 

Fimpec Oy ja thaimaalainen ravintola Tamarin ovat jatkossakin Kirittärien merkittäviä yhteistyökumppaneita. Kirittäret rakentaa tulevaisuutta tiiviisti sekä joukkueen että yhteistyökumppaneiden kanssa.

Seurajohtaja Petri Kaijansinkko: ”On ollut upeaa huomata yhteistyökumppaneiden kasvava kiinnostus Kirittäriä kohtaan. Onnistuimme jo tälle kaudelle tekemään ennätyksellisen ja jopa hieman budjetoitua suuremman kumppanimyynnin.”

”Nyt teemme jo kovasti tulevaisuutta niin joukkueen rakentamisessa kuin myös kumppanuussopimusten solmimisessa. Kaksi kautta Kirittärien yhteistyökumppanina ollut Fimpec jatkaa matkassamme peräti kolme seuraavaakin kautta ja on merkittävällä panostuksella mukana tulevaisuuden tekemisessä” jatkaa Kaijansinkko.

”Ensimmäistä kautta nyt kumppanina oleva kauppakeskus Sepässä toimiva ravintola Tamarin puolestaan on tehnyt meidän kaksivuotisen yhteistyösopimuksen” Petri Kaijansinkko kertoo tyytyväisenä.

Viimeaikaisia uutisia