Mari Mantsinen jatkaa Kirittärien lukkarina myös ensi kaudella

 – Superpesis

10.7.2019  Viime kaudella vuoden lukkariksi valittu ja Kirittärissä Suomen mestaruuden voittanut Mari Mantsinen jatkaa Kirittärissä myös kaudella 2020. Lukkarina erinomaista kautta myös nyt pelaava Mantsinen ja Kirittäret ovat tehneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. ”Erittäin hyvillä mielin jatkan Kirittärissä. Päätös jatkamisesta oli helppo tehdä sillä kaikki asiat seurassa on toiminut hyvin ja sain myös sovittua työkuviot Kopioteamin […]

10.7.2019 

Mari Mantsinen

Viime kaudella vuoden lukkariksi valittu ja Kirittärissä Suomen mestaruuden voittanut Mari Mantsinen jatkaa Kirittärissä myös kaudella 2020. Lukkarina erinomaista kautta myös nyt pelaava Mantsinen ja Kirittäret ovat tehneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

”Erittäin hyvillä mielin jatkan Kirittärissä. Päätös jatkamisesta oli helppo tehdä sillä kaikki asiat seurassa on toiminut hyvin ja sain myös sovittua työkuviot Kopioteamin kanssa jälleen tulevalle talvelle”, Mari hehkuttaa. Mari Mantsiselle kausi 2020 on jo neljäs Kirittärien lukkarina. Naisten Itä-Länsi-ottelussa hän pelannut kahdesti.

”Mari on kehittynyt meillä pelatessaan koko ajan yhä paremmaksi. Hän tekee lujasti töitä, on taktisesti erittäin älykäs ja joukkueessamme todella pidetty persoona. Lukkari on luonnollisesti iso osa palapeliä, kun joukkuetta kaudelle 2020 rakennetaan. Ja huippulukkari kuten Mari on, vielä isompi”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kehuu.

Viimeaikaisia uutisia