Kirittärien ottelutapahtumat alkoholittomiksi kaudella 2017

 – Yleinen

21.2.2017 Kirittäret panostaa tulevana kesänä ottelutapahtumissaan kotimaisiin tuotteisiin ja hyvään laatuun. Pelitapahtumissa ei myöskään tulla myymään alkoholia, vaan pyritään tuomaan yhä paremmin esiin Kirittärien urheilullisia arvoja. Pesäpallon hallitsevan naisten Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien kotiotteluissa ei myydä tulevalla kaudella alkoholipitoisia juomia. ”Haluamme tällä toimenpiteellä ja päätöksellä edustaa arvoja, jotka mielestämme sopivat hyvin lajimme perhekeskeisyyteen ja edistävät […]

21.2.2017

Kirittäret panostaa tulevana kesänä ottelutapahtumissaan kotimaisiin tuotteisiin ja hyvään laatuun. Pelitapahtumissa ei myöskään tulla myymään alkoholia, vaan pyritään tuomaan yhä paremmin esiin Kirittärien urheilullisia arvoja.

Pesäpallon hallitsevan naisten Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien kotiotteluissa ei myydä tulevalla kaudella alkoholipitoisia juomia. ”Haluamme tällä toimenpiteellä ja päätöksellä edustaa arvoja, jotka mielestämme sopivat hyvin lajimme perhekeskeisyyteen ja edistävät raitista elämäntapaa”, toteaa Kirittärien puheenjohtaja Veikko Lahtinen.


Kirittärien ottelutapahtumissa ja kioskimyynnissä tullaan panostamaan hyvään palveluun ja laadukkaisiin kotimaisiin tuotteisiin. ” Meiltä löytyy myynnistä Kivikylän Kotipalvaamon makkarat, MakuLakun makeiset, Jyväs-Pakarin pullat, Kulta Katriinan kahvi ja Hartwallin virvoitusjuomat” , seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Lisätietoja: Petri Kaijansinkko , pete.kaijansinkko@icloud.com , gsm 0400540977.
Veikko Lahtinen, veikko.lahtinen@kirittaret.fi, gsm 0503069070

Viimeaikaisia uutisia