Kirittäret ja Neste Ralli yhteistyöhön

 – Yleinen

Neste Rallista tulee Jyväskylän Kirittärien kummitapahtuma. Neste Ralli tulee myös toimimaan Camilla Kirsilän kummiyrityksenä kaudella 2017. Neste Ralli ja naisten pesäpallon suomenmestari, Jyväskylän Kirittäret, ryhtyvät yhteistyöhön. Suomen MM-ralli ja Kirittäret tulevat tekemään sekä markkinointiin että promootioihin liittyvää yhteistyötä, joka näkyy ja kuuluu kevään ja kesän myötä keskisuomalaiselle urheiluyleisölle. Sopimuksen mukaan Neste Rallista tulee myös kummiyritys yhdelle Kirittärien […]

Neste Rallista tulee Jyväskylän Kirittärien kummitapahtuma. Neste Ralli tulee myös toimimaan Camilla Kirsilän kummiyrityksenä kaudella 2017.

Neste Ralli ja naisten pesäpallon suomenmestari, Jyväskylän Kirittäret, ryhtyvät yhteistyöhön. Suomen MM-ralli ja Kirittäret tulevat tekemään sekä markkinointiin että promootioihin liittyvää yhteistyötä, joka näkyy ja kuuluu kevään ja kesän myötä keskisuomalaiselle urheiluyleisölle. Sopimuksen mukaan Neste Rallista tulee myös kummiyritys yhdelle Kirittärien Superpesispelaajalle: huippuetenijä Camilla Kirsilä nähdään tuttu rallilogo kypärässään runkosarjan 18 ensimmäisessä ottelussa, aina heinäkuun lopussa ajettavaan MM-osakilpailuun saakka. ”Pesäpallo on perinteikäs Suomen kansallislaji, kuten rallikin. On mahtava päästä levittämään autourheilun ilosanomaa pesäpallon kautta paitsi Keski-Suomessa, myös valtakunnallisesti Kirittärien mukana. Ralli lajina houkuttelee nykyään ilahduttavasti entistä enemmän myös naiskatsojia, ja pyrimme tätä kiinnostusta lisäämään paitsi Kirittärien matkassa, myös muun muassa rohkaisemalla naisia autourheiluharrastamisen pariin FIA:n Women in Motorsport -hankkeen kautta”, kertoo Neste Rallin promoottori Jani Backman. ”On upeaa päästä tekemään yhteistyötä Neste Rallin kanssa, uskon että saamme aikaan molempia aidosti palvelevaa näkyvyyttä. Jyväskyläläisille ralli ja pesis ovat perinteisesti tärkeitä juttuja: Kirittärien menestys naisten Superpesiksessä ja MM-ralli Jyväskylän ympäristössä kuuluvat kesään. Nopeat autot ja naispesäpalloilijoiden juoksunopeus ovat hieno yhdistelmä”, kuvailee Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko. Kirittärien Superpesiskausi käynnistyy toukokuun 9. päivä kotikenttä Hippoksella Oulun Lipottaria vastaan. Neste Ralli ajetaan 27.-30.7. Keski-Suomen sorateillä, keskuspaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus ja huoltoparkki.
Viimeaikaisia uutisia