Kirittärien johtokunnalle valittiin uusi puheenjohtaja

 – Yleinen

12.1.2018 Kirittärien johtokunnan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Pia Tolonen. Johtokunnan kaikki jäsenet vaihtuivat 11.1.2018 pidetyssä kokouksessa. Jyväskylän Pesis ry:n syyskokouksen toisessa jatkokokouksessa 11.1.2018 on valittu uudeksi johtokunnan puheenjohtajaksi Pia Tolonen.  – Otan uuden tehtävän nöyränä ja ilolla vastaan. Olen innostunut naispesäpallon seuraamisesta jo vuosia sitten ja haluan olla tukemassa ja mahdollistamassa Kirittärille optimaaliset peliolosuhteet. Annan mielelläni oman osaamiseni Kirittärien seuran käyttöön yhdessä motivoituneen ja […]

12.1.2018

Kirittärien johtokunnan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Pia Tolonen. Johtokunnan kaikki jäsenet vaihtuivat 11.1.2018 pidetyssä kokouksessa.

Jyväskylän Pesis ry:n syyskokouksen toisessa jatkokokouksessa 11.1.2018 on valittu uudeksi johtokunnan puheenjohtajaksi Pia Tolonen. 

– Otan uuden tehtävän nöyränä ja ilolla vastaan. Olen innostunut naispesäpallon seuraamisesta jo vuosia sitten ja haluan olla tukemassa ja mahdollistamassa Kirittärille optimaaliset peliolosuhteet. Annan mielelläni oman osaamiseni Kirittärien seuran käyttöön yhdessä motivoituneen ja osaavista henkilöistä koostuvan johtokunnan kanssa, Tolonen kommentoi uutta tehtäväänsä seuran puheenjohtajana.

Veikko Lahtinen perusti Kirittäret seuran vuonna 1999 ja hän on toiminut seurajohtajana 1999–2010 ja viimeisimpänä seuran puheenjohtajana 2010–2017. Lahtinen oli todella tyytyväinen uuden johtokunnan valintaan.

– Olen todella helpottunut, että saimme näin loistavan porukan uudeksi johtokunnaksi. Olen todella tyytyväinen tähän uuteen alkuun ja voin jättää paikkani rauhallisin mielin, seuran entinen pitkäaikainen puheenjohtaja Veikko Lahtinen sanoi kokouksen jälkeen.

Kirittärien johtokunnan muiksi jäseniksi valittiin Annika Jokinen, Jaakko Rusanen, Kirsi Hänninen ja Sami Kantanen. Varajäseniksi valittiin Armi Ahola, Markku Korkia-aho, Mari Kankaanperä ja Risto Pitkänen.

Lisätietoja:

Pia Tolonen
p. 0440 164 074

Viimeaikaisia uutisia