JYP-Kirittäret –yhteistyö

 – Yleinen

24.1.2018 Kirittäret oli promoamassa JYP-Kirittäret –yhteistyötä tiistaina 23.1. JYP-Lukko ottelussa LähiTapiola Areenalla. Kirittärien superpesisjoukkueen pelaajat olivat promoamassa JYP-Kirittäret –yhteistyötä tiistai-illan JYPin ottelussa. Pelaajat olivat kohtaamassa jyväskyläläisiä urheilun ystäviä ja kertomassa yhteistyön yksityiskohdista JYPin kannattajille. JYP-Kirittäret –yhteistyö perustuu kahden menestyvän joukkueen haluun tuoda katsojakuntansa yhteen ja samalla Jyväskylän kaupungin strategian edistämiseen, että Jyväskylästä saadaan Suomen liikuntapääkaupunki. […]

24.1.2018

Kirittäret oli promoamassa JYP-Kirittäret –yhteistyötä tiistaina 23.1. JYP-Lukko ottelussa LähiTapiola Areenalla.

Kuva Jiri Halttunen

Kirittärien superpesisjoukkueen pelaajat olivat promoamassa JYP-Kirittäret –yhteistyötä tiistai-illan JYPin ottelussa. Pelaajat olivat kohtaamassa jyväskyläläisiä urheilun ystäviä ja kertomassa yhteistyön yksityiskohdista JYPin kannattajille. JYP-Kirittäret –yhteistyö perustuu kahden menestyvän joukkueen haluun tuoda katsojakuntansa yhteen ja samalla Jyväskylän kaupungin strategian edistämiseen, että Jyväskylästä saadaan Suomen liikuntapääkaupunki.

Tiistai-illan aikana Kirittärien pelaajat jakoivat infoflyereita ja järjestivät arvonnan. Arvonnassa kysyttiin: ”Kuka JYPin pelaajista on voittanut A-poikien Suomen mestaruuden pesäpallossa?” JYPistä löytyy siis pitkän pesistaustan omaavia pelaajia, silla Jani Tuppurainen on voittanut Suomen mestaruuden  Oransseilla pisteillä arvontaan kävi osallistumassa yli 1900 ihmistä. Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen oli todella tyytyväinen illan onnistumiseen.

– Kirittäret sai loistavaa näkyvyyttä ottelussa ja yhteistyö näiden kahden seuran välillä on toiminut koko yhteistyön ajan saumattomasti. Odotukseni tulevia yhteisiä tempauksia kohtaan ovat nousseet valtavasti, koska tämä ilta osoitti, miten hienoa jälkeä seurojen välinen yhteistyö saa hyvin toteutettuna aikaan, Viljanen summaa iltaa.

Yhteistyö on otettu innolla vastaan myös JYPin suunnalla. JYPin kummipelaaja Jessi Vatanen oli tiistaina Hurrikaanissa erätaukohaastattelussa ja kummipelaajasuhdetta tullaan hyödyntämään molempien seurojen suunnalta.

– Oli todella mukava saada ilosta naisenergiaa ottelutapahtumaamme. Tapahtuma oli oikein onnistunut Kirittärien luotua positiivista tunnelmaa sisääntuloihin ja LähiTapiola Areenan käytäville, JYPin markkinointijohtaja Timi Marttinen kehui.

Kirittäret on seuraavan kerran paikalla JYPin ottelutapahtumissa 10.2., kun JYP kohtaa Tampereen Ilveksen.

Lisätietoa yhteistyöstä yhteistyön julkistustiedotteesta.

Lisätietoja

Pete Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com 
0400540977

Nalle Viljanen
0403592324

nalleviljanen@gmail.com

Viimeaikaisia uutisia