Tässä ja nyt -ajatuksella Lappajärveä vastaan

 – Superpesis

12.6.2018 Kirittäret – Lappajärven Veikot keskiviikkona 13.6. klo 18:00Kirittäret jatkaa kevätkierroksen loppusuoraa keskiviikkona Hippoksella, kun vieraaksi saapuu Lappajärven Veikot. Ottelu on kolmas puolentoista viikon viiden ottelun putkessa ennen juhannustaukoa. Pelinjohtaja Nalle Viljanen toipuu sunnuntaina tehdystä umpisuolileikkauksesta ja on vielä sivussa keskiviikon ottelusta. Pelaajisto puolestaan on täysin terveenä. Nallea tuuraava pelinjohtaja Petri Kaijansinkko uskoo joukkueen olevan valmiina ja […]

12.6.2018

Kirittäret – Lappajärven Veikot keskiviikkona 13.6. klo 18:00Kirittäret jatkaa kevätkierroksen loppusuoraa keskiviikkona Hippoksella, kun vieraaksi saapuu Lappajärven Veikot. Ottelu on kolmas puolentoista viikon viiden ottelun putkessa ennen juhannustaukoa. 
Pelinjohtaja Nalle Viljanen toipuu sunnuntaina tehdystä umpisuolileikkauksesta ja on vielä sivussa keskiviikon ottelusta. Pelaajisto puolestaan on täysin terveenä. Nallea tuuraava pelinjohtaja Petri Kaijansinkko uskoo joukkueen olevan valmiina ja hyvin latautunut. – Valmistautuminen ja lataus peliin ovat mielestäni kaiken tekemisen perusta ja tae onnistumiselle. Ammattimaisuutta on, että osaat elää urheilijana ja myös valmentajana tässä ja nyt miettimättä sen enempää menneitä tai tulevia. Meillä on hyvä peli alla sunnuntailta ja se antaa positiivisen fiiliksen tähän Lappajärvi-otteluun. Tiedostamme vierasjoukkueen vahvuudet ja myös heikkoudet. Keskitymme omassa pelissämme omien vahvuuksiemme käyttämiseen ja kehitämme samalla peliä sekä joukkueena että henkilökohtaisella tasolla, Pete tuumailee. 
Kirittärien ja Lappajärven välisen ottelun otteluisäntänä toimii SuperPark Jyväskylä. Superpark tarjoaa seuraavan viikon aikana ostetuista SuperPark Jyväskylän päivälipuista kaksi yhden hinnalla Lappajärvi-ottelun pääsylipun ostajille ja Kirittärien kausikorttilaisille. 

Viimeaikaisia uutisia