Seppälääkärit Oy yhteistyöhön Kirittärien kanssa, Keskisuomalaisen kanssa jatkosopimus

 – Superpesis, Yleinen

11.11.2016 Jyväskylän Kirittäret ja Keskisuomalainen jatkavat yhteistyötään myös tulevalla kaudella.Keskisuomalainen kuuluu Kirittärien pitkäaikaisiin ja merkittäviin yhteistyökumppaneihin, jonka kanssa yhteistyömuotoja on kehitetty vuosien varrella tämän päivän vaatimuksia palveleviksi. ” Meille yhteistyö mediatalon kanssa on luonnollisesti tärkeää, tulemme  käyttämään ensi kaudella perinteisen lehti-ilmoituksen lisäksi myös Keskisuomalaisen mobiilia mainosvälineenä”, kertoo Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko. Uutena yhteistyökumppanina Kirittärien verkostoon […]

11.11.2016

Jyväskylän Kirittäret ja Keskisuomalainen jatkavat yhteistyötään myös tulevalla kaudella.
Keskisuomalainen kuuluu Kirittärien pitkäaikaisiin ja merkittäviin yhteistyökumppaneihin, jonka kanssa yhteistyömuotoja on kehitetty vuosien varrella tämän päivän vaatimuksia palveleviksi. ” Meille yhteistyö mediatalon kanssa on luonnollisesti tärkeää, tulemme  käyttämään ensi kaudella perinteisen lehti-ilmoituksen lisäksi myös Keskisuomalaisen mobiilia mainosvälineenä”, kertoo Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko.

Uutena yhteistyökumppanina Kirittärien verkostoon liittyy helmikuun alussa ovensa avaava uusi jyväskyläläinen lääkärikeskus, Seppälääkärit Oy.
”Tulemme keskittämään tarvitsemiamme lääkäripalveluja Seppälääkäreille. On hienoa lähteä tekemään yhteistyötä uuden ja vieläpä paikallisen yrityksen kanssa. Seppälääkärit ja heidän noin 50 lääkäriä takaavat meille varmasti hyvän palvelun ja urheilijoille tärkeän turvallisuuden tunteen siitä, että nämäkin asiat ovat luotettavissa käsissä. Löysimme hyvin nopeasti neuvotteluissa toimitusjohtaja Heikki Janhusen kanssa yhteisen sävelen yhteistyöllemme, Kaijansinkko kiittelee.

Lisätietoja Petri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com , gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Kirittäret, seurajohtaja.
#mestareidenmatkassa #uusikausi #uusiaika

Viimeaikaisia uutisia