Linnan juhliin kutsun saaneen Emma Niemisen haastattelu

 – Superpesis, Yleinen

14.11.2016 Kirittärien pelaajaa Emma Niemistä muistettiin viime kauden huikeiden saavutusten myötä kutsulla Linnan juhliin. Haastattelin Emmaa, millaisilla fiiliksillä ja mekolla hän on lähdössä kohti Presidentinlinnaa. Edellisellä viikolla Kirittärien superpesisjoukkueen pelaaja Emma Nieminen vastaanotti huikean tunnustuksen saadessaan kutsun Linnan juhliin presidentin vieraaksi. Viime vuonna mestaruuspokalia nostamassa olleelta vuoden naispesäpalloilijalta meinasi aluksi jäädä kutsu huomaamatta. Lue alta […]

14.11.2016

Kirittärien pelaajaa Emma Niemistä muistettiin viime kauden huikeiden saavutusten myötä kutsulla Linnan juhliin. Haastattelin Emmaa, millaisilla fiiliksillä ja mekolla hän on lähdössä kohti Presidentinlinnaa.

Edellisellä viikolla Kirittärien superpesisjoukkueen pelaaja Emma Nieminen vastaanotti huikean tunnustuksen saadessaan kutsun Linnan juhliin presidentin vieraaksi. Viime vuonna mestaruuspokalia nostamassa olleelta vuoden naispesäpalloilijalta meinasi aluksi jäädä kutsu huomaamatta. Lue alta haastattelusta, miten pesäpallon huippupelaaja arvottaa presidentin kutsua, ja kuinka kutsu löysi lopulta oikealle henkilölle. 

Emma Nieminen, sinua muistettiin tänä vuonna kutsulla Itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Mitkä olivat päällimmäiset fiilikset, kun sait kutsun käsiisi?

Aika uskomattomat fiilikset! Lähinnä mietin, että minkä ihmeen takia meikäläinen sai tuon kutsun.

Olet saanut viime vuosina paljon tunnustusta osaksesi menestyksesi johdosta. Pystyykö Suomen mestaruutta, vuoden naispesäpalloilijan titteliä ja kutsua presidentin vieraaksi laitaa mihinkään järjestykseen?

Kaikki ovat omalla tavallaan käsittämätttömän hienoja asioita, enkä siksi osaa laittaa niitä mihinkään järjestykseen. Suomen mestaruus oli joukkueen yhteinen tavoite, joka saavutettiin yhdessä ja sitä eniten odotin menneltä vuodelta. Vuoden naispesäpalloilijan titteliä arvostan todella suuresti, sillä se kertoo, että olen tehnyt yksilötasolla asioita oikein. Ja nyt kun tuli vielä tämä kutsu, niin se on tavallaan kruunu koko tälle uskomattomalle vuodelle. Arvostan sitä todella paljon.

Kutsun saamisessa oli kuulemma pieniä mutkia matkassa. Avaisitko hieman tarinaa kutsun vastaanottamisen takana?

En ollut kotona koko viime viikona, koska teen tällä hetkellä työharjoittelua toisella paikkakunnalla. Keskiviikkona sain useamman viestin, että onko tullut kutsua Linnaan, koska kolleega Haapakoski oli saanut myös kutsun. Eipä siinä sitten muu auttanut kuin lähettää kotiavain postissa Vikströmin Veralle, joka kävi katsomassa meidän postit läpi. Siellä se kutsu sitten tosiaan odottikin.

6.12. Kirittärien seura ja koko Suomi seuraa varmasti televisiosta juhlien pukuloistoa. Joko sinulla on mekko hommattuna?

Maanantaina ajateltiin äidin kanssa mennä katselemaan mekkoja. Hieman on jo ajatusta mallista ja väristä, mutta säästetään tarkempi informaatio itsenäisyyspäivään! 😉

-Emma Sallinen

Viimeaikaisia uutisia