Pesäpallon ennätyksellinen tv-kesä Ruudussa innosti katsojia – naisten Superpesis löi vahvasti läpi!

 – Superpesis

30.11.2018 Viime kesänä kaikki runkosarjan ja pudotuspelien superpesisottelut nähtiin Ruudussa suorina lähetyksinä, mukaan lukien lähes 70 ottelua monikameratuotantoina. Uutuutena naisten Superpesis kiinnittyi vahvasti Ruutuun osana Nelonen Median kattavaa pesäpallotarjontaa. Kokemukset pesäpallon kaikkien aikojen tv-kesästä ovat erinomaisia, joten vastaavaa herkkua on luvassa ensi vuonna. Superpesis Oy:llä ja Nelonen Medialla on sopimus Superpesiksen tv-oikeuksista kausille 2018-2021. Suomalainen […]

30.11.2018

Viime kesänä kaikki runkosarjan ja pudotuspelien superpesisottelut nähtiin Ruudussa suorina lähetyksinä, mukaan lukien lähes 70 ottelua monikameratuotantoina. Uutuutena naisten Superpesis kiinnittyi vahvasti Ruutuun osana Nelonen Median kattavaa pesäpallotarjontaa. Kokemukset pesäpallon kaikkien aikojen tv-kesästä ovat erinomaisia, joten vastaavaa herkkua on luvassa ensi vuonna. Superpesis Oy:llä ja Nelonen Medialla on sopimus Superpesiksen tv-oikeuksista kausille 2018-2021.

Suomalainen pesiskansa on löytänyt Ruudun Superpesis-lähetysten keskuspaikkana. Monikameratuotantoja on tehty noin 70 ja viime kaudelta tuttu Fanikamera-konsepti kasvoi tänä vuonna myös naisten Superpesikseen. Elokuun ja syyskuun aikana noin 100 000 eri katsojaa seurasi Superpesistä Ruudusta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Superpesis-lähetysten katseluun tällä kaudella. Toimme tälle kaudelle lisää lähetyksiä ja ne ovat saaneet loistavan vastaanoton. Fanikamera-lähetykset ovat mahdollistaneet suuren ottelumäärän ja suuri kiitos myös seuroille yhteistyöstä Fanikamera-lähetysten kanssa, vastaava tuottaja Markus Wennäkoski toteaa.

– Pesisfaneja ei oltu koskaan ennen palveltu vastaavalla tarjonnalla, ensimmäistä kertaa ikinä jokainen miesten ja naisten superpesisottelu oli seurattavissa Ruudussa. Teimme päättyneellä kaudella myös 2000-luvun katsojamääräennätyksen ottelutapahtumissa, joten huippupesiksen voidaan todeta kiinnostaneen ennätysmäisesti niin paikan päällä kuin erilaisten päätelaitteiden äärellä. Tästä on mahtavaa jatkaa yhteistyötä Sanoman ja Ruudun kanssa kohti tulevia kausia, Pesäpalloliiton markkinointi- ja viestintäjohtaja Jussi Pyysalo kiittelee.

Seuraava superpesiskausi käynnistyy Halli-SM-turnauksen merkeissä jo helmikuussa 2019. Ulkokentillä päästään tositoimiin huhtikuussa, kun Superpesis valtaa kolmannen kerran peräjälkeen Fuengirolan. Ruutu on mukana kauden huippuhetkissä Halli-SM:stä Espanjan avausotteluihin sekä Seinäjoen Itä-Lännestä 5.-7.7. mestaruuden ratkaisuihin niin naisten kuin miesten puolella.

Lisätietoja:
Markus Wennäkoski, Nelonen Media, 045 678 5544
Jussi Pyysalo, Pesäpalloliitto, 040 078 9328

Viimeaikaisia uutisia