Harvia jatkaa Kirittärien pääyhteistyökumppanina

 – Superpesis, Yleinen

19.11.2018  Kirittärien pitkäaikaisin ja merkittävin pääyhteistyökumppani Harvia jatkaa yhteistyötä hallitsevan Suomen mestarin kanssa myös kaudella 2019. Harvia on maailman johtava sauna- ja spa-alan toimija, joka perustettu jo lähes 70 vuotta sitten. Sukupolvien saatossa Tapani Harvian perustamasta kiuasvalmistajasta on kasvanut kansainvälisesti tunnettu brändi ja sen tuotteet tarjoavat ratkaisun kaikkiin kolmeen saunatyyppin: perinteiseen suomalaiseen saunaan, höyrysaunaan ja infrapunasaunaan. […]

19.11.2018 

Kirittärien pitkäaikaisin ja merkittävin pääyhteistyökumppani Harvia jatkaa yhteistyötä hallitsevan Suomen mestarin kanssa myös kaudella 2019. Harvia on maailman johtava sauna- ja spa-alan toimija, joka perustettu jo lähes 70 vuotta sitten. Sukupolvien saatossa Tapani Harvian perustamasta kiuasvalmistajasta on kasvanut kansainvälisesti tunnettu brändi ja sen tuotteet tarjoavat ratkaisun kaikkiin kolmeen saunatyyppin: perinteiseen suomalaiseen saunaan, höyrysaunaan ja infrapunasaunaan. Harvia vie tuotteitaan yli 80 maahan. Maailman suurin kiuastehdas sijaitsee Harvian pääkonttorin yhteydessä Muuramessa. 

Kirittärien ja Harvian välistä erittäin merkittävää yhteistyötä on tehty koko 2000-luvun ajan. ”Upea juttu, että saamme edelleen olla yhteistyössä Harvian kaltaisen menestystarinan kanssa. Meille Harvia on yksittäisenä yhteistyökumppanina suurin ja yhteistyö tulee näkymään vahvasti, jopa aiempaakin enemmän”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa tyytyväisenä. 

”Sauna kuuluu monen urheilijan elämään osana urheilusuorituksesta ja kiireisestä ottelupäivästä palautumista. On hieno tukea Kirittärien kaltaista määrätietoista ja menestyksekästä joukkuetta lajissa, joka on yhtä suomalainen kuin sauna”, kertoo Harvian markkinointijohtaja Sami Linna.

Viimeaikaisia uutisia