Pesäpallo on jyväskyläläisille tärkeää – ja se pysyy Hippoksella

 – Superpesis

25.3.2019 Pesäpalloa pelataan myös tulevaisuudessa Jyväskylän Hippoksella. Näin päätti kaupungin liikuntalautakunta keskiviikkoisessa kokouksessaan. Päätös antaa tärkeän viestin koko lajille sekä sen kärkijoukkueelle Kirittärille: Meitä arvostetaan ja ponnistuksiamme halutaan tukea. Kiitos Jyväskylän kaupunki. Suuren kiitoksen esitämme myös kaikille teille, jotka osoititte tukenne, kun pelaajamme olivat tuonet julki huolensa tulevaisuuden pelipaikastamme (KSML 12.3.). Kirjoituksen suorat ja rehelliset […]

25.3.2019

Pesäpalloa pelataan myös tulevaisuudessa Jyväskylän Hippoksella. Näin päätti kaupungin liikuntalautakunta keskiviikkoisessa kokouksessaan. Päätös antaa tärkeän viestin koko lajille sekä sen kärkijoukkueelle Kirittärille: Meitä arvostetaan ja ponnistuksiamme halutaan tukea. Kiitos Jyväskylän kaupunki.

Suuren kiitoksen esitämme myös kaikille teille, jotka osoititte tukenne, kun pelaajamme olivat tuonet julki huolensa tulevaisuuden pelipaikastamme (KSML 12.3.). Kirjoituksen suorat ja rehelliset kysymykset herättivät monet pesäpallon ystävät kommentoimaan – ja heitä näyttää olevan paljon! Puhelimemme pirisivät, sosiaalinen media täyttyi viesteistä, lehdessä esitettiin kannustavia mielipiteitä ja pelaajiamme tsempattiin jopa kaupan kassajonossa. Saimme konkreettisesti huomata, että pesäpallo on jyväskyläläisille tärkeä laji.

Olemme liikuntalautakunnan kanssa yhtä mieltä siitä, että Hippokselle rakennettavasta pesäpallostadionista pitää tulla ympärivuotisesti monikäyttöinen ja näin myös kustannustehokas ulkoareena. Järkevästi suunniteltu kokonaisuus nostaa jyväskyläläisen pesäpallon peliolosuhteissa maan parhaaseen A-ryhmään, pelillisestihän siellä jo olemme.

Kirittäret haluaa olla kaiken joukkueelle osoitetun arvostuksen ja luottamuksen arvoinen. Lähdemme toukokuussa vakaasti tavoittelemaan 2000-luvun kymmenettä Suomen mestaruuttamme.

Sami Kantanen

puheenjohtaja

Risto Pitkänen

varapuheenjohtaja

Johtokunnanjäsenet:

Armi Ahola

Kirsi Hänninen

Ari Nyyssönen

Jaakko Rusanen

Mari Kankaanperä

Markku Korkia-aho

Pia Tolonen

Petri Kaijansinkko

seurajohtaja

Viimeaikaisia uutisia