Kirittäret teki kautta aikain parhaan taloudellisen tuloksen

 – Superpesis

2.4.2019 Ennätyksellinen yhteistyökumppanimyynti ja hyvät kotiotteluiden katsojamäärät nostivat Jyväskylän Pesis ry:n eli Kirittärien viime vuoden tilinpäätöksen tuloksen seuran historian ennätyslukuihin. Liikevaihto kasvoi 284 000:sta 388 000:een euroon, ja tulosta kertyi 89 300 euroa. Seurajohtaja Petri Kaijansinkko iloitsee kehityksestä ja etenkin siitä, että tänä vuonna seuran talous näyttää jatkavan kulkuaan edelleen samaan suuntaan. ”Kumppanimyynnissä tehdään tänä vuonna uusi ennätys. […]

2.4.2019

Ennätyksellinen yhteistyökumppanimyynti ja hyvät kotiotteluiden katsojamäärät nostivat Jyväskylän Pesis ry:n eli Kirittärien viime vuoden tilinpäätöksen tuloksen seuran historian ennätyslukuihin. Liikevaihto kasvoi 284 000:sta 388 000:een euroon, ja tulosta kertyi 89 300 euroa. Seurajohtaja Petri Kaijansinkko iloitsee kehityksestä ja etenkin siitä, että tänä vuonna seuran talous näyttää jatkavan kulkuaan edelleen samaan suuntaan.

”Kumppanimyynnissä tehdään tänä vuonna uusi ennätys. Joukkueen menestys ja positiivinen imago ovat kiinnostaneet yrityksiä.”

Kaijansinkko korostaa, että hyvä tulos on syntynyt monen tahon eli kannattajien, yritysten ja joukkueen yhteistyönä. Tärkeää on ollut myös tiukka kulukuri, sekä kokonaan uusittu johtokunta, joka on tehnyt vastuuntuntoisesti työtä. Seura lyhensi viime tilikaudella velkojaan muun muassa Jyväskylän kaupungille yhdessä sovitun maksusuunnitelman mukaisesti.

Viime vuoden hyvälle tulokselle löytyy tarpeellista käyttöä.

” Tuemme taloudellisesti Kiri&Kirittäret Junioreiden toimintaa. Hoidamme edelleen myös vanhoja velvoitteita ja kehitämme omaa toimintaamme”, kertoo Kaijansinkko.

Hyvän talouskehityksen keskellä seurajohtaja pitää edelleen pään kylmänä.

” Tiukoilla ollaan kuitenkin koko ajan. Takki auki ei voi reuhottaa, pitää tehdä nöyrästi töitä.”

Lisätietoja antavat

Petri Kaijansinkko                                                   Sami Kantanen

seurajohtaja                                                             puheenjohtaja

0400 540977                                                            0400 640394

pete.kaijansinkko(at)kirittaret.fi                          sami.kantanen(at)saunalahti.fi

Viimeaikaisia uutisia