Paljon kiitoksia

 – Superpesis, Yleinen

30.9.2014 Kausi takana ja on kiitosten aika. Osa joukkueesta halusi esittää kaudesta omasta puolestaan julkisesti kiitoksia eri tahoille . Tässäpä niitä teidän luettavaksenne. Kira Andersson: Haluan kiittää uskomattomasta kaudesta kaikkia ketkä uskoi meihin! Erityisesti kultaakin kalliimpaa joukkuetta, valmennusta, pelinjohtoa ja huoltoa <3 Haluan kiittää myös Samulia ja Pirkkoa joustavuudesta työvuorojen suhteen 🙂 Annika Jokinen: Kulunut […]

30.9.2014

Kausi takana ja on kiitosten aika. Osa joukkueesta halusi esittää kaudesta omasta puolestaan julkisesti kiitoksia eri tahoille . Tässäpä niitä teidän luettavaksenne.

Kira Andersson:

Haluan kiittää uskomattomasta kaudesta kaikkia ketkä uskoi meihin! Erityisesti kultaakin kalliimpaa joukkuetta, valmennusta, pelinjohtoa ja huoltoa <3

Haluan kiittää myös Samulia ja Pirkkoa joustavuudesta työvuorojen suhteen 🙂

Annika Jokinen:

Kulunut kausi on ollut täynnä naurua ja ilon hetkiä, mutta osittain myös kyyneliä ja surua. Omalla kohdallani kauden aikana on tullut eteen paljon yllättäviä käänteitä. Haluan kiittää erityisesti ihanaa joukkuettani, kaikkia pelaajia, valmennusta ja taustajoukkoja. Lisäksi iso kumarrus kaikille kesän aikana meitä kannustaneille katsojille ja faneille sekä minun suurimmille faneilleni eli vanhemilleni. Kiitos kaikki, että teitte ensimmäisestä superpesiskaudestani näin huikean ja unohtumattoman!

Mira Kolehmainen:

Ensiksi haluan kiittää pelinjohtoa, valmennusta ja joukkuetta ikimuistoisesta kaudesta.

Lisäksi haluan kiittää Cocodensiä sekä Jydacom / Buildercomia antoisasta yhteistyöstä kauden aikana.

Laura Nuutinen:

Kiitos yhteistyökumppaneille, jotka ovat mahdollistaneet tämän hienon matkan joukkueellemme. 

Kiitos työnantajalleni, jotka joustavasti antoi minun harrastaa. 

Kiitos talkoolaisille siitä, että pyyteettömästi ja tunnollisesti hoiditte hommanne, jotta joukkue sai keskittyä pelaamiseen. 

Kiitokset myös Hippoksen kunnostustalkoissa mukana olleille. 

Kiitos yleisölle kannustuksesta, tunnelman luomisesta ja paikan päälle saapumisesta. 

Kiitos Poju tunnelmaa nostattavasta ja joukkuetta tsemppaavasta fanibiisistä, ja muustakin. 

Kiitos perheenjäsenet ja ystävät, te ymmärrätte miten paljon tämä kaikki antaa ja ottaa ja olette silti siinä. 

Ja vielä lopuksi menee kotiin Kiitos hauvoille <3

Emma Nieminen:

En ala erikseen jokaista kiittämään siitä mitä kukin on opettanut mulle tän kauden aikana tai tehnyt mun hyväksi mutta erityiskiitokset haluan antaa ensiksikin valmennusjohdolle. Kiitos kärsivällisyydestä ja monipuolisista treeneistä. Ilman noita kahta olis ollut äärettömän vaikeaa. Sitten rideä (holapan riitta) haluan kiittää, koska on ollut suuri tuki ja auttanut mun henkisessä kasvussa sekä opettanut ajattelemaan asioita uudella tavalla. Koen sen isoksi osaksi omaa kehitystäni.

Vielä kaikille joukkuelaisille superkiitos tästä kaudesta, tää on ollut ihan huikee, eikä ois ollut sitä ilman kaikkia ihania persoonia 🙂

Tiina Tolonen:

Haluan kiittää kaikkia.

Iina Valkeejärvi:

Mun kiitokset menis ylivoimasesti äiskälle ja iskälle et on ollu mukana ja tukena niin paljon! <3️

Teemu Körkkö:

Kulunut kausi oli värikäs ja monella tapaa mieleen painuva. Tuntee sitä pohojosenpoika olonsa aika etuoikeutetuksi olla tällaisessa matkassa ja tarinassa mukana. On ollut mahtava kokemus olla osana näin lahjakasta ja määrätietoista ryhmää kun Kirittäret oli tällä kaudella.

Kiitos ensinnäkin koko valmennustiimille ja taustajoukoille ketään erottelematta. Toimivassa kokonaisuudessa osaavien ihmisten kanssa oli helppoa ja antoisaa työskennellä.

Kiitos pelaajille isosta työmäärästä yhteisten tavoitteiden eteen. Jokainen tämän vuoden pelaaja piirsi isolla pensselillä jälkensä Kirittärien hienoon historiian. Iso työmoraali, urheilullisuus, nääntymätön voiton tahto sekä suuri sydän. Muunmuuassa nämä asiat kuvaavat teitä ihan jokaista.

Kiitos myös koko organisaatiolle ja yhteistyökumppaneille. Tukea on aina tullut jos sitä on tarvinnut. Ikinä ei kukaan jäänyt yksin. Tänne oli helppo tulla ja täällä on helppo olla. Täällä on myös helppo pysyä.

Lopuksi on myös aivan pakko heittää ”yläfemma” myös kotiin. Silloin kun toinen on kaatunut niin toinen on potkinut perseestä ylös. Kiitos että potkit mun persettä ja olit tukena!

Kaikkia en varmaan sitten muistanut mutta ei se mittään, se on mun heikkous.

Kiitos!

Riitta Holappa:

Kiitokset Nallelle ja Teemulle luottamuksesta.

Joukkueelle kiitos asenteesta ja sielun palosta. Tästä on todella hyvä suunnata ensi kauteen. 

Suurimmat kiitokset menevät Reetalle ja Isosiskolle ISON SYDÄMEN kera. Kiitos. 

Viimeaikaisia uutisia