Otteluennakko Kirittäret – Pori 10.7.2019 klo 18

 – Superpesis

10.7.2019  Nalle Viljaselle tulee täyteen huikeat 500 ottelua Superpesiksen pelinjohtajana ja myös 2 vuoden jatkosopimus tehtynä. Millä mietteillä tiukkaan otteluun Porin Pesäkarhuja vastaan? Ihan hienot fiilikset juhlaottelusta ja sattumalta vastustajana Porin Pesäkarhut, missä olin myös 4 kautta pelinjohtajana.Nalle Viljanen Molemmilla on nopeutta ja lyöntivoimaa, joten pienten marginaalien ottelu on tuloillaan. Odotettavissa on tiukka ottelu, jossa […]

10.7.2019 

Nalle Viljaselle tulee täyteen huikeat 500 ottelua Superpesiksen pelinjohtajana ja myös 2 vuoden jatkosopimus tehtynä. Millä mietteillä tiukkaan otteluun Porin Pesäkarhuja vastaan?

Ihan hienot fiilikset juhlaottelusta ja sattumalta vastustajana Porin Pesäkarhut, missä olin myös 4 kautta pelinjohtajana.
Nalle Viljanen

Molemmilla on nopeutta ja lyöntivoimaa, joten pienten marginaalien ottelu on tuloillaan. Odotettavissa on tiukka ottelu, jossa joukkueet sekä taidollisesti että henkisesti mitattaavat toisiaan.

Jos ajatellaan runkosarjan sijoituksia 1 ja 2, niin voitto ottelusta olisi tärkeä, jotta oltaisiin vielä mukana taistelussa kärkipaiaksta. Tärkeintä kuitenkin oman pelin suhten on, että kun runkosarja loppuu pelattaisiin kauden parasta pesistä.

Ottelun alussa on odotettavissa paljon juhlallisuuksia sekä myös yhden pelaajasopimuksen julkistaminen.

Kirittäret – Pori ke 10.7.2019 klo 18

Otteluisäntänä Fimpec

Otteluennakko Kirittärien Youtube-kanavalla

Viimeaikaisia uutisia