Nalle Viljanen ja Jyväskylän Kirittäret kaksivuotiseen jatkosopimukseen

 – Superpesis

9.7.2019  Nalle Viljanen jatkaa naisten superpesiksen hallitsevan mestarin ja tällä hetkellä sarjassa kolmantena Jyväskylän Kirittärien pelinjohtajana myös tulevaisuudessa. Viljanen ja Kirittäret ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Nalle Viljasella on kautta aikain eniten otteluja ykköspelinjohtajana Superpesiksessä. Hänelle tulee keskiviikkona pelattavassa Kirittäret – Pori -ottelussa täyteen peräti 500 ottelua ykköspelinjohtajana. Viljanen aloitti pelinjohtajauransa Superpesistasolla jo vuonna 1994 Jyväskylän Kirin […]

9.7.2019 

Nalle Viljanen jatkaa naisten superpesiksen hallitsevan mestarin ja tällä hetkellä sarjassa kolmantena Jyväskylän Kirittärien pelinjohtajana myös tulevaisuudessa. Viljanen ja Kirittäret ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Nalle Viljasella on kautta aikain eniten otteluja ykköspelinjohtajana Superpesiksessä. Hänelle tulee keskiviikkona pelattavassa Kirittäret – Pori -ottelussa täyteen peräti 500 ottelua ykköspelinjohtajana.

Viljanen aloitti pelinjohtajauransa Superpesistasolla jo vuonna 1994 Jyväskylän Kirin naisten joukkueessa ja on luotsannut uransa aikana naisten Superpesiksessä Kirin lisäksi Porin Pesäkarhuja ja Kirittäriä menestyksekkäästi. Miesten joukkueissa hän on toiminut pelinjohtajana Pattijoen Urheilijoissa ja Jyväskylän Kirissä.

Nalle Viljanen on voittanut pelinjohtajana naisten Suomen mestaruuden seitsemän kertaa, viimeisin viime syksynä Kirittärissä. Naisten Itä-Länsi-ottelussa hän on toiminut pelinjohtajana kahdeksan kertaa.
”Minulle valmentaminen ja pelinjohto on intohimo. On hienoa tehdä matkaa joukkueen kanssa ja kehittää pelaajia yhä paremmiksi. Tottakai myös menestyminen kiinnostaa ja motivoi jatkamaan edelleen. Olen mielestäni myös hyvä uusiutumaan ja kehittämään myös itseäni tässä työssä”, kaksivuotiseen jatkosopimuksen tyytyväinen Viljanen toteaa.

Kirittärien puheenjohtaja Sami Kantanen sanoo jatkuvuuden olleen tärkeä asia Nalle Viljasen ja seuran välisen kaksivuotisen jatkosopimuksen teossa.
”Alusta lähtien on ollut selvää, että molemmat osapuolet haluavat tehdä yhteistyötä pitkäjänteisesti ja olla lisäämässä jatkuvuutta toiminnassamme. Seuralle on tärkeää, että meillä on Nallen kaltaista kokemusta ja osaamista käytössämme” , Kantanen kertoo.

Kirittärien tulevan kauden joukkueen rakentamiseen pelinjohtaja Viljasen jatkamisella on positiivinen vaikutus.
”Olen aloittanut keskusteluja pelaajiemme kanssa ja nyt kierros lähtee entistä aktiivisemmin liikkeelle, kun tiedämme kuka johtaa urheilullista toimintaa tulevaisuudessa. Pelaajille on tärkeää tietää kuka on pelinjohtaja ja uskon, että Nallen jatko on erittäin positiivinen signaali pelaajien päätöksille”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko tuumii.

Viimeaikaisia uutisia