Nalle Viljanen palaa Kirittärien pelinjohtajaksi

 – Superpesis

5.9.2017 Nalle Viljanen palaa vuoden tauon jälkeen Kirittärien naisten superpesisjoukkueen pelinjohtajaksi. Kauden 2018 joukkueen kokoaminen on jo hyvällä mallilla. Koossa on jo 8 jatkosopimusta viime kauden joukkueesta. Nalle Viljasen sopimus on kahden vuoden mittainen. Viljasen luotsaamaan joukkueeseen vuoden mittaiset jatkosopimukset ovat tehneet: Virpi Hukka Camilla Kirsilä Mari Mantsinen Emma Nieminen Emma Sallinen Saana Sumen Iina […]

5.9.2017

Nalle Viljanen palaa vuoden tauon jälkeen Kirittärien naisten superpesisjoukkueen pelinjohtajaksi. Kauden 2018 joukkueen kokoaminen on jo hyvällä mallilla. Koossa on jo 8 jatkosopimusta viime kauden joukkueesta.

Nalle Viljasen sopimus on kahden vuoden mittainen. Viljasen luotsaamaan joukkueeseen vuoden mittaiset jatkosopimukset ovat tehneet:

Virpi Hukka

Camilla Kirsilä

Mari Mantsinen

Emma Nieminen

Emma Sallinen

Saana Sumen

Iina Valkeejärvi

Jessi Vatanen

Viljanen lähtee tulevaan kauteen innoissaan. ”Valmentaminen ja pelinjohtaminen on minulle kuin huumetta. Palo pesäpalloa ja pelinjohtamista kohtaan ei ole sammunut vuoden aikana”, Viljanen toteaa. Kyselyitä tuli myös muistakin seuroista, mutta siviilitilanne sekä jyväskyläläisyys saivat Viljasen kuitenkin lopulta palaamaan Kiritttäriin. ”Jyväskylässä on pitkät pesisperinteet ja haluan päästä jatkamaan täällä tekemääni työtä, vaikka ensi kaudella onkin edessä aivan uusi projekti”, Viljanen jatkaa.

Kirittäret 2018 aloittaa harjoituskautensa tänään tiistaina Hippoksella Viljasen johdolla. ”Pelit loppuivat tällä kaudella Kirittärille epätyypillisesti jo elokuussa, joten käytämme nyt tämän ajan hyödyksi tutustumalla uusien pelaajien kanssa. Työnteko kesää 2018 ajatellen alkaa nyt. Kesällä pelityylin pitää olla tuttu kaikille”, Viljanen valottaa aikaista kauden aloitusta.

Kirittäret jatkaa aktiivisesti kauden 2018 joukkueen rakentamista. Nalle Viljanen rupeaa kasaamaan rinnalleen valmennustiimiä. Pelaajaneuvotteluja jatketaan Viljasen ja Petri Kaijansinkon johdolla. ”Tavoitteena olisi, että ensi kauden joukkue on valmis kahden viikon sisällä”, Petri Kaijansinkko avaa jatkosuunnitelmia. ”Neuvottelut ovat vielä kesken, mutta se on varmaa, että ensi talven harjoitusrinkiin nostetaan 3 – 4 seuran omaa junioria”, Kaijansinkko jatkaa.

-ES

Viimeaikaisia uutisia