Laura Toikkanen Rauman Lukosta Kirittäriin

 – Superpesis

11.9.2017 Laura Toikkanen siirtyy Rauman Lukosta Kirittärien superpesisjoukkueen vahvuuteen kaksivuotisella sopimuksella. Kirittärien harjoitusryhmään on nostettu lisäksi kuusi seuran omaa junioria. Laura Toikkanen siirtyy Jyväskylän Kirittärien superpesisjoukkueeseen Rauman Lukosta. 22-vuotiaan Toikkasen ja Kirittärien välinen pelaajasopimus on kaksivuotinen. Etukentällä ja polttolinjassa ulkopeliä pelaava Laura Toikkanen on nopea etenijä ja vaihtaja. Toikkanen on pelannut neljä kautta naisten superpesistä, joista hän […]

11.9.2017

Laura Toikkanen siirtyy Rauman Lukosta Kirittärien superpesisjoukkueen vahvuuteen kaksivuotisella sopimuksella. Kirittärien harjoitusryhmään on nostettu lisäksi kuusi seuran omaa junioria.

Laura Toikkanen siirtyy Jyväskylän Kirittärien superpesisjoukkueeseen Rauman Lukosta. 22-vuotiaan Toikkasen ja Kirittärien välinen pelaajasopimus on kaksivuotinen. Etukentällä ja polttolinjassa ulkopeliä pelaava Laura Toikkanen on nopea etenijä ja vaihtaja. Toikkanen on pelannut neljä kautta naisten superpesistä, joista hän on pelannut yhden kauden Raumalla ja kolme kautta Lappeenrannan Pesäyseissä.

Laura Toikkanen tulee innostuneena ja kovin tavoittein Kirittäriin.
– Odottavaisin ja uteliain mielin lähden kauteen 2018. On mukavaa päästä pitkästä aikaa treenaamaan joukkueen mukana koko vuoden ympäri. Muutto perhesyiden vuoksi Jyväskylään helpotti ratkaisuani, oikeastaan Kirittäret oli minulle lopulta hyvinkin luonnollinen valinta, Laura Toikkanen kertoo.


Lisäksi Kirittäret nostaa superpesisjoukkueensa harjoitusryhmään kuusi omaa junioria. Harjoitusryhmään nostetut pelaajat ovat:
Riina Kankaanperä (s.1999), Silja Kantanen (2000), Venla Karttunen (2002), Nea Moilanen (1999), Ella Mäkelä (1998) ja Roosa Viljanen (1998).


Kirittärillä on nyt kasassa kaudelle 2018 yhdeksän sopimusta  superpesiskokemusta omaavien pelaajien kanssa. Joukkueen rakentaminen niin pelaajien kuin myös pelinjohtaja Nalle Viljasen ympärille rakentuvan valmennustiimin osalta on hyvässä aikataulussa.

– Etenemme suunnitelmien mukaisesti ja uskoakseni meillä tulee olemaan erittäin iskukykyinen joukkue tulevalla kaudella. Kaiken kaikkiaan harjoitusryhmässä on jo nyt 15 pelaajaa ja ryhmä täydentynee vielä muutamalla. Tavoitteena on tehdä joukkue, jossa on monipuolisuutta ja pelaavuutta päättyneen kauden joukkuetta enemmän. Ja tietenkin joukkue, jolla voidaan menestyä, toteaa Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko.

Lisätietoja

Petri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com , gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Kirittäret, seurajohtaja.
#olematkassamukana

-ES

Viimeaikaisia uutisia